Fostul deputat Ciprian Luca bate la uşa PNL

Fostul deputat Ciprian Luca bate la uşa PNL

Proaspăt exclus din PSD, fostul deputat Ciprian Luca bate la uşa PNL. Cel puţin aşa afirmă gura lumii cea slobodă.

Acum rămâne de văzut în care PNL va dori Luca să intre, în cel care-l va trimite direct în braţele „prietenului” său Gheorghe Falcă sau în grupul de iniţiativă a lui Tăriceanu, care-l va aduce, din nou, în braţele PSD-ului.

Grea dilemă pentru fostul deputat!

De urmărit!

  1. Asta a fost la PRM, ApR, PSD, PNTCD, PD. Cel mai mare traseist politic din Arad. A tradat peste tot pe unde a fost.

    Raspunde
  2. Luca nu te mai fa de ras!

    Raspunde
  3. Un cacat Luca asta …..miroase urat!!

    Raspunde
  4. Subscriu celor care gandesc si scriu in cunostinta de cauza,a fost unul dintre cei mai inculti,nuli parlamentari pe care aradenii-multi mintiti,manipulati si slabi de inger-i-au votat. Tipul este de o prostie crasa,un imbecil fara scrupule,doar Calimente-cand apare la tv.te-ngrozesti ce-i debiteaza creieraul din debara!-vamesul”cinstit”Maduta, ratatul profesional Caprar,mint aurolacii astia cum respira si-si bat joc nu doar de prostimea care ii voteaza,-vedeti bazinul lor electoral la toate alegerile,in toate cercetarile,inclusiv in studiile d-lui prof.V.DANCU,fost lider socialist si gasiti analfabeti,moldoveni,olteni,pensionari,oameni dusi cu pluta, fara studii!-suferim cu totii,inclusiv oamenii educati,onesti,purtatori de creier! Rusine si dispret gunoaielor!

    Raspunde
  5. Nelutu Cristina,vai mama lui!,face de ras un nume in Arad,d-l avocat SEVER JURCA,un OM de mare calitate morala si intelectuala! De asemenea oameni nu mai auzim,auzim/citim doar despre ultimele rebuturi cocotate in diverse functii politice/administrative/de decizie si control pe baza carnetului de partid,a nepotismelor,spagii,relatiilor,sexului,ca da bine cate-o toapa sau un neica nimeni prin birouri,nu-i asa!? Cu asemenea lepre si apucaturi mafiote,tara,noi,ne ducem in prapastia disperarii,pt.ca ei stiu ca orice fac,prostimea ii voteaza,vie sau moarta,si tot la ciolan vor fi!

    Raspunde
  6. de ce nati candidat voi cultilor?eu macar is prieten cu ponta!!! de aia miam permis sa il dau afara din partid pe luca asta, ca doara la dat si ghita falca candva. nu vrea sa asculte numa de capu lui asta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.