Co-preşedintele ALDE Arad îl vrea premier pe Tăriceanu

Co-preşedintele ALDE Arad îl vrea premier pe Tăriceanu

Premierul Victor Ponta nu trebuie să renunţe sub nici o formă la funcţia sa, ci să facă tot posibilul ca, în actuala formulă, Guvernul să-şi continue activitatea până la alegerile parlamentare din 2016, consideră Ionel Ciupe, co-preşedintele ALDE Arad.
„Dacă, din motive independente de voinţa lui, va fi silit să renunţe, Călin Popescu Tăriceanu ar fi, indiscutabil, cea mai bună soluţie pentru ca România să păstreze ritmul de creştere economică şi chiar să-l mărească. Din acest punct de vedere, Tăriceanu a dovedit că ştie ce şi cum trebuie să facă, în perioada cât a fost el prim-ministru România înregistrând cea mai mare creştere economică din Europa. Nu degeaba, la alegerile prezidenţiale Ponta şi Tăriceanu au mers în tandem, urmând ca, dacă Ponta ar fi câştigat, Tăriceanu să devină premier”, a spus Ciupe.
„Repet, cel mai bine ar fi ca Ponta să-şi ducă mandatul la capăt, dar, dacă s-ar ajunge, în toamnă, la alegerea unui alt premier, în Parlament, există şanse ca Tăriceanu să fie nominalizat pentru candidatură. Chiar dacă preşedintele Iohannis ar vrea să-l numească pe Predoiu sau pe altcineva, în cele din urmă va trebui să respecte decizia rezultată în urma consultării partidelor politice. Iar dacă actuala majoritate PSD – UNPR – ALDE rezistă, sunt convins că se va ajunge la soluţia Tăriceanu. Mi-aş dori, însă, să nu se ajungă acolo, decât în 2016, pentru că nimeni nu poate prezenta argumente rezonabile pentru irosirea timpului cu manevre şi calcule politicieneşti în loc de folosirea lui spre binele României şi românilor”, a mai declarat co-preşedintele ALDE Arad.

  1. aradean adevarat 17 iulie, 2015, 11:48 am

    bine domnule ciupe.trebuie ca in baza alegerilor sa se decida daca o guvernare a fost buna sau nu.

    Raspunde
  2. Mah ciupe, trasesist incapabil nu ti.e rusine sa vorbesti despre „calcule politicienesti”? Cum ai ajuns tu consilier local si mare membru in consiliul de administratie? Oare nu aceleasi calcule a aduso pe nevasta.ta in actualul serviciu? Esti doar un ipocrit de 2 bani care latra dar nu face nimic.

    Raspunde
    • ma bucur ca unii politicieni isi incurajeaza SOTIILE si nu amantele,sa candideze ptr. unele posturi.nu-i bagati in seama domnule Ciupe pe acesti NULA(OOO-ca la faina)care tot o dau cu asta.eu spre exemplu consider un lucru laudabil.

      Raspunde
  3. Vă rugăm să ne precizați dacă PLR consideră liberală măsura prevăzută de proiectul noului cod fiscal privind impozitarea locuințelor în care proprietarul găzduiește gratuit, sediul social al propriei firme. Mai précis, dacă o PFA sau IMM are sediul social în locuința asociatului, ACESTA va plăti pentru suprafața oferită un impozit de până la de zece ori mai mare, respectiv de nivelul celui de la clădirile nerezidențiale în care proprietarul evident, încasează chirii.

    Raspunde
  4. bine punctat domnule Ciupe.

    Raspunde
  5. sa va atrag atentia?sa va spun? sa va prezic?-Ciupe este cel mai bun.vad ca va oftica!ca va arata adevarul!dar hai sa ne reamintim ce a facut Tariceanu-A MAJORAT PENSIILE AGRICULTORILOR,REDUCEREA TVA-lui si vreti sa va reamintesc mai multe?

    Raspunde
  6. Vad ca inca se mai baga in discutii si in seama nerusinatii de pdl-isti mai nou pnl-isti.Sa va fie rusine imbecililor!!!! Nu vedeti ce au facut cu tara si cu poporul cei pe care-i sustineti????Bravo d-le Ciupe!!!!Va aprobam si va sustinem in ceea ce faceti!!!!ALDE este speranta romanilor de buna credinta!!!!Doamne ajuta!

    Raspunde
  7. Aveti dreptate domnul CIUPE!Asa este!Ma bucur ca iesiti cu lucruri adevarate in fata cetatenilor!Va sustinem!

    Raspunde
  8. Cel mai bine ar fi ca Ponta sa-si duca mandatul de premier pana la alegeri.Daca nu este lasat insa singura solutie benefica pt.Romania este Tariceanu.A demonstrat acest lucru.

    Raspunde
  9. Sper din suflet ca cei de la guvernare nu-l lasa pe „sas” sa-l puna prim ministru pe Predoiu sau pe alt incapabil pnl/pdl-ist,in cazul in care Ponta va iesi de la guvernare!Mai asta ne-ar lipsi!?

    Raspunde
  10. da Tariceanu ! este cea mai buna obtiune ptr. ca pe vremea lui ne-a mers cel mai bine.

    Raspunde
  11. speranta romanilor de buna credinta! Tariceanu!!!!!!

    Raspunde
  12. Te roade rau ai, androginule herniat care esti , imi dau seama ca rautatea si pizma care salasluiesc in trupul tau , aparent de barbat , dar invadat de estrogen , o sa te duca in curand la balamuc

    Raspunde
  13. Simplu si electoral , Ciupe ne va fi primar .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.