CUTREMURĂTOR! ULTIMA DORINȚĂ a românului CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

CUTREMURĂTOR! ULTIMA DORINȚĂ a românului CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

Situația este tot mai disperată pentru familia Gologan, a cărui fiu, Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte în Malaezia. Tânărul de 23 de ani a fost transferat la penitenciarul unde deţinuţii sunt pregătiţi pentru execuţie. Acolo, condițiile de penitență sunt greu de suportat. Ionuț a slăbit extrem de mult, trăieşte printre şobolani şi se teme că în orice clipă ar putea fi ucis de colegii deţinuţi înainte să fie executat prin spânzurare, așa cum a decis instanța. Cazul tânărului român a impresionat o ţară întreagă.

Ionuț a fost prins pe un aeroport din Malaezia cu o cantitate mare de droguri, a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare. Acum s-a aflat cum ar fi ajuns să transporte droguri.

Potrivit cancan.ro, Ionuț ar fi picat în plasa traficanților de droguri din cauza unei femei. Tânărul s-ar fi îndrăgostit de o femeie în Germania, acolo unde a lucrat ca șofer.

Ionuț ar fi fost abordat de tânăra nemțoaică, iar cei doi s-au distrat mai bine de o săptămână în diferite localuri fără să plătească nimic.

Românul nu știa, însă, ce-l așteaptă. Se pare ca fata era mână în mână cu traficanții, iar, după câteva zile de distracție, Ionuț a fost abordat de un individ care i-a spus că trebuie să plătească ce a consumat, că nimic nu e gratis.

Ionuț a refuzat să plătească, iar individul i-a spus că dacă nu-și va achita datoria, fata s-ar putea să sfârșească rău. Atunci, a acceptat ceea ce i-au cerut traficanții de droguri, și anume să transporte un pachet în Malaezia, fără să știe ce anume conținea acesta. Traficanții doreau să testeze terenul și să vadă dacă românul este prins, motiv pentru care nu i-a interesat dacă vor rămâne fără marfă. Gologan a fost, însă, prins, judecat și condamnat la moarte.

Dumitru Gologan, tatăl  lui Ionuț a vorbit presei despre ultima conversaţie avută cu fiul său. Sâmbătă, Ionuţ i-a cerut părintelui său să-i aducă un pachet special la închisoare.

„Am vorbit cu fiul meu sâmbătă, m-a sunat el. Este bine deocamdată, dar cât de bine e… el știe! E cu psihicul la pământ, așa cum sunt și eu! Așteaptă să mă vadă, dar dacă cei de la minister nu mi-au programat nicio vizită, ce fac? Mă duc să cheltui banii degeaba! A plâns, i-am spus și lui că trebuie să ajung la el, dar… asta e legea. M-a rugat să-i aduc o cruce de lemn, o icoană de lemn și mătănii tot din lemn”, a declarat Dumitru Gologan, potrivit cancan.ro.

Sursa: cancan.ro

  1. Baiatul accesta sa fie eliberat imediat ! ,DOMNUL DUMNEZEU sa-l vindece de toata boala si sa nu mai pacatuiasca !. acest baiat este unul din fii SFINTEI FECIORA MARIA SFINTA IMPARATEASA CERULUI SI PAMINTULUI ESTE STAPINA NOASTRA A CRESTINILOR SI A CELOR CE SE VOR MINTUII SI MAICA TUTUROR SARMANILOR SI COPIILOR CARE CRESC FARA PARINTI ,SFINTA FECIOARA APARA-NE PE NOI TOTI , DE TOATE RELELE .

    Raspunde
  2. Pai zilei sa-l salveze pe baiatul ăsta.

    Raspunde
  3. Vă rugați degeaba. Nu exista nimic în lume ce îl poate salva, cu atât mai puțin în cer sau oriunde în alta parte. ….

    Raspunde
  4. eu cred ca dumnezeu il ajuta si ma rog pentru el ai sa ne rugam totii

    Raspunde
  5. Doar Dumnezeu si fiul sau al poate mantui ,ierta prin credinta nu Maria nici un preot .chem pe toti crestini copii Domnului la o rugaciune sfanta caci rugaciunea facuta cu credinta este ascultata de Domnului si da rezolvare la multe cereri Domnul sa asculte cererea ca la El toates cu putinta El stie adevarul si minciuna amin

    Raspunde
  6. Ce treaba are Dumnezeu cu traficantii de droguri. Stia care sunt riscurile sa duci droguri in Malaezia asa ca isi merita soarta cu varf si indesat.

    Raspunde
  7. DUMNEZEU SA’L AIBA IN GRIJA SI’PAZA LUI SI SA’L OCROTEASCA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.