Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” din Arad sprijină performanța sportivă!

Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” din Arad sprijină performanța sportivă!

Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad are bucuria de a vă invita la prima ediție a evenimentului „Împreună sprijinim performanța sportivă”, care aduce în prim plan dorința Asociației Dimitrie Țichindeal, a cadrelor didactice și nu în ultimul rand a conducerii colegiului, de a susține și premia elevii care au obținut rezultate sportive extraordinare, și care și-au dat toata silința de a progresa an de an, prin antrenamente, perseverență și multă dăruire.

În prima parte a zilei – orele 11:00 – 15:00 – în curtea şcolii arădenii sunt așteptați împreună cu elevii din clasele primare 0 – IV, care sub coordonarea profesorilor de sport şi a voluntarilor, vor participa la diferite competiţii şi ştafete unde în urma clasamentului vor primi diplome de participare.

În a doua parte a zilei – începând cu ora 16:00 în sala de sport, elevii claselor de liceu şi gimnaziu, campionii sportivi, elevi ai şcolii sunt invitați să facă un spectacol demonstrativ și vor încânta privirile spectatorilor cu diferite momente. La final, ei vor fi premiaţi în semn de apreciere din partea colegiului, pentru rezultatele obţinute la diferite concursuri naţionale.

„Vă aşteptăm cu drag, să oferim copiilor noştri o zi frumoasă, plină de zâmbete, prietenie şi apreciere atât pentru sportivii noştri cât şi pentru toţi cei prezenţi! Mascote, baloane cu heliu şi modelabile, clătite, mâncare şi băuturi răcoritoare vă stau la dispoziţie pe tot parcursul evenimentului. Pentru detalii, vă stau la dispoziţie d-nul prof. Iazbinscky Gabriel şi d-na vicepresedinte a Asociației de Părinţi, Cristina Laza (0755 121 477) care sunt și – coordonatorii acestui proiect”, spun organizatorii.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.