Coliziune între două TIR-uri, pe DN 7! Un şofer şi-a PIERDUT VIAŢA!

Coliziune între două TIR-uri, pe DN 7! Un şofer şi-a PIERDUT VIAŢA!

Un șofer de TIR a murit după ce autotrenul în care se afla a fost lovit de semiremorca unui alt autovehicul. Accidentul a avut loc pe DN 7, în zona localității Milova. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că circulația autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 7, pe tronsonulD eva – Lipova, în zona kilometrului 502, pe raza localității Milova.

„Din primele informații reiese că evenimentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca unuia dintre ansamblurile de vehicule a derapat și, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autotractorul celuilalt ansamblu de vehicule, care se deplasa regulamentar. Cel mai probabil, motivele derapării semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile meteo-rutiere (ploaie și drum umed), însă atât acestea cât și gradul de vinovăție al părților vor fi stabilite în concret, ulterior, pe cale de anchetă. Din nefericire, conducătorul autotractorului care a intrat în coliziune cu semiremorca ce a pătruns pe contrasens, a decedat la scurt timp producerea acestui eveniment. La fața locului se află poliția rutieră care ia măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor ce se impun”, afirmă reprezentanții Centrului Infotrafic.

„Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor. În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin”, mai precizează reprezentanţii Infotrafic.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.