Comitetului executiv județean al PSD Arad a adoptat o rezoluție de susținere pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

Comitetului executiv județean al PSD Arad  a adoptat o rezoluție de susținere pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

Comitetul executiv județean al PSD Arad s-a întrunit ieri într-un cadru statutar și a adoptat o rezoluție de susținere a președintelui Liviu Dragnea, a conducerii partidului și premierului Viorica Dăncilă.

„Liviu Dragnea a fost și rămâne principalul factor de stabilitate al guvernării si al majorității parlamentare. Ne exprimăm suportul pentru menținerea sa în toate funcțiile politice deținute la vârful partidului și la conducerea Camerei Deputaților din Parlament. România are nevoie de stabilitate, de reforme și demersuri active pentru a asigura transpunerea legislaţiei europene în cea naţională. Țara noastră este înscrisă ireversibil pe acest drum iar Executivul de la București și parlamentarii social-democrați parcurg zilnic pașii necesari pentru a defini acest concept, fie că este vorba despre Legile Justiției, susținerea Agriculturii și Zootehniei românești sau înzestrarea Armatei Române. Această rezoluție este și un apel la unitate, atât în partid cât și în societatea românească, un manifest împotriva dezinformării și manipulării din anumite surse media. PSD Arad susține ferm realizarea tuturor demersurilor legale și constituționale pentru finalizarea și accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiției și a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curții Constituționale, a Curții Europene Drepturilor Omului, a directivelor europene și în conformitate cu standardele în această materie ale Comisiei de la Veneția”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

 

  1. PSD Arad nu contează în ecuația națională. Este compus din nulități, pupincuriști gata să facă orice pentru grațiile șefului de la București. Fifor nu e arădean și va pleca în curând, așa cum au plecat Marius Lazăr, Mihaela Muraru Mândrea și alți fomiști care au fost cândva șefi sau parlamentari ai PSD Arad. Dacă mâine Dragnea va cădea, vor da un comunicat în care îl vor acuza de toate relele din lume. Plus solidaritate totală față de noul președinte.

    Raspunde
  2. Revin cu o observație. Cine o fi scris ciudățenia asta de comunicat? Ilie Cheșa? Florina V. de la Prefectură? Alinuța de la IȘJ? E plin de greșeli de exprimare: formulări redundante (Camera Deputaților din Parlament; Agricultura și Zootehnia; legale și constituționale), dezacorduri (modificări la legile justiției și a codurilor penale; deciziile CC, a CEDO), ș.a. Vezi ce-nseamnă să promovezi doar profesorii de sport gen Sîrbu, Mladin sau păcăliciu’ ăla de la Ineu? Chiar nu aveți niciun profesor de Lb. Română pe-acolo? Unde-i Zoea?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.