Competiţie Naţională de descarcerare şi prim ajutor calificat, organizată de ISU Arad

Competiţie Naţională de descarcerare şi prim ajutor calificat, organizată de ISU Arad

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad va organiza în perioada 8 – 9.06.2017, etapa zonală a Competiţiei Naţionale de descarcerare şi prim ajutor calificat. Concursul va avea loc în parcarea fostului Centru Comercial Armonia.

În această fază a concursului vor participa echipe de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Arad, Timiş, Alba, Caraş-Severin, Hunedoara.

Competiţia cuprinde două probe, „descarcerarea din vehicule” şi „ acordare prim ajutor calificat”. Echipa de descarcerare este compusă din 6 membrii, un comandant de echipaj, 2 servanţi, 2 paramedici, o rezervă conducător autospecială şi paramedic.

Echipa pentru proba de acordare a primului ajutor calificat este formată din 3 paramedici. Proba de descarcerare este arbitrată de 4 evaluatori, fiecare pentru un membru al echipajului iar cea de acordare a primului ajutor calificat de 2 evaluatori. Evaluatorii fac parte din alte inspectorate decât cele care sunt în concurs.

Competiţia începe în data de 8 iunie 2017 la ora 09.00, urmând ca după festivitatea de premiere în data de 9 iunie să se organizeze un briefing de presă.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.