Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș: „Mihăiță Calimente datorează scuze funcționarilor publici pe care i-a jignit”

Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș: „Mihăiță Calimente datorează scuze funcționarilor publici pe care i-a jignit”

Potrivit PNL Arad, primarul orașului Sebiș, Gheorghe Feieș, revoltat de afirmațiile aruncate în spațiul public de către fostul deputat, Mihăiță Calimente (cel care nu a reușit să obțină un al șaselea mandat în această legislatură), este de părere că reprezentantul ALDE datorează scuze funcționarilor publici pe care i-a jignit.

„Consider că atitudinea dlui Calimente a fost complet lipsită de eleganță prin faptul că a îndrăznit să spună că funcționarii din Primăria Sebiș nu merită măriri de salarii, ci doar cei din Chișineu-Criș. În condițiile în care dânsul face parte din coaliția de guvernare care susține majorările salariale pentru cei din sectorul bugetar, cred că domnul Calimente a dorit să își atragă, prin această declarație, și mai multă antipatie din partea electoratului, dar și a colegilor săi de partid. Este important de știut faptul că reprezentantul ALDE nu a ținut cont de realizările administrației din Sebiș și de proiectele de dezvoltare care au contribuit la plasarea orașului nostru pe locul întâi la mai multe categorii. Sebișul este cel mai dezvoltat oraș după municipiul Arad, este locul întâi în România în ceea ce privește producția de încălțăminte, prelucrare a pieilor și producția de energie electrică verde, avem cel mai mare parc de fotovoltaice din țară. Conform Centrului Județean de Statistică, Sebișul are cel mai mare număr de agenți economici la 1000 de locuitori, după municipiu”, susține Gheorghe Feieș.

„Orașul Sebiș are toate formele de învățământ, inclusiv cel superior care este acreditat. Avem spital, ambulatorii cu cea mai modernă aparatură din vestul țării, laboratoare pentru analize, radiologie, zeci de cabinete medicale private și de stat, stație de salvare, SMURD, pompieri, jandarmi, toate structurile necesare pentru siguranța populației. Șomajul este aproape zero, iar Ministerul Dezvoltării situează Sebișul și Lipova, în ierharhia orașelor din România, la gradul 6, în condițiile în care celelalte orașe din județ sunt de gradul 7. Sebișul este un centru zonal economic, cultural, sportiv și social. În ultimii 12 ani, pe seama dezvoltării economice veniturile proprii la bugetul local au crescut cu 1200%, ceea ce înseamnă că Sebișul se autofinanțează”, a mai adăugat primarul orașului Sebiș.

„Așa arată, pe scurt, realizările administrației și ale funcționarilor publici din Sebiș, pe care fostul deputat Calimente le contestă și mai mult dorește să le minimalize efortul și munca pe care aceștia au depus-o. În toate mandatele lui Calimente, acesta nu a ridicat nici măcar degetul mic pentru Sebiș, nu a contribuit cu nimic pentru dezvoltarea orașului, însă acum vine să critice și să spună că funcționarii din Sebiș nu merită majorările salariale!”a încheiat primarul Sebișului, Gheorghe Feieș.

 

 

  1. Primare ! cel mai bun lucru ar fi sa il ignoram pe acest Falimente al politicii aradene …. mare specialist in VERMORELOGIE …..stiinta de a manipula vermorelele spritate !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.