Mai multe articole din rubrica "" ↑

Conceptul „Arad – Oraşul Palatelor”, promovat la Târgul Naţional de Turism

Conceptul „Arad –  Oraşul Palatelor”, promovat la Târgul Naţional de Turism

Judeţul Arad participă la ediţia de toamnă a Târgului Naţional de Turism, la Bucureşti.

Cel mai mare eveniment de promovare a turismului, organizat în România, are loc în perioada 15 – 18 noiembrie, la Romexpo, pe o suprafaţă totală de 15.300 de metri pătrați.

În cadrul ediţiei de toamnă a Târgului Naţional de Turism, Aradul va promova conceptul „Arad –  Oraşul Palatelor”. Din acest concept fac parte cele două circuite cunoscute deja de arădeni, circuitul clădirilor secession şi cel al clădirilor Marii Uniri. Independent de acestea, la Bucureşti vor fi promovate și circuitul gastronomic şi cel al cramelor, care se desfăşoară săptămânal în localităţile cu tradiţie ale judeţului Arad.  Astfel, timp de patru zile vor fi diseminate informaţii şi oferte pentru promovarea Aradului ca destinaţie turistică.

„În ultimii doi ani, Consiliul Judeţean Arad a făcut eforturi considerabile pentru promovarea Aradului ca destinaţie turistică. Suntem conştienţi că eforturile de până acum nu sunt suficiente şi profităm de participarea la acest târg pentru a ne promova şi pentru a observa cum se promovează şi alte judeţe. Vă reamintesc că unul dintre cele mai frumoase proiecte ale Consiliului Judeţean Arad, din ultimii doi ani, este dezvoltarea zonei turistice Ghioroc – Podgoria Aradului, iar rezultatele obţinute acolo de Consiliul Judeţean şi Primăria Ghioroc sunt chiar spectaculoase”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Loading...
  1. Renovați-le oameni buni! Sperăm (și credem) că mai există oameni cu cap în pnl arad și nu doar acolo.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.