Concurentele se pregătesc pentru finala Miss Arad 2017 (FOTO)

Concurentele se pregătesc pentru finala Miss Arad 2017 (FOTO)

Cele 14 concurente care s-au calificat la finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017 au început pregătirile pentru evenimentul care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Miss Arad se află anul acesta la a XII – a ediție și, datorită faptului că are ca slogan „Frumusețea înseamnă tradiție”, ședința foto oficială, care a fost realizată de către fotograful oficial al concursului Călin Andra, s-a concentrat pe promovarea valorilor cultural-tradiționale din județul Arad. În spiritul stilului neo-etnic, în vestimentația concurentelor au fost alăturate ii tradiționale vechi de aproximativ un secol, din colecția meșterului popular Maria Aiftincăi, alături de  materiale moderne, precum piele și jeans, pentru a pune în evidență tinerețea și frumusețea fetelor.

Fotografiile, care au fost realizate la Castelul Kintzig de la domeniul Lupaș, vor face obiectul probei de fotogenie și vor fi afișate și la finala concursului. Machiajul concurentelor a fost realizat de Diana Redei, pregătirea și îngrijirea tenului a fost asigurata de Andra Aliței, iar coafura a fost realizată de Cătălin Brie și Camelia Vinter.

Tinerele beneficiază de servicii sportive, de lecții de îngrijire a tenului și a părului, oferite de partenerii Miss Arad.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere, precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.