Concurs de pescuit pentru membrii și simpatizanții ALDE

Concurs de pescuit pentru membrii și simpatizanții ALDE

Organizația județeană ALDE Arad a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la o pescărie din Aradul Nou, un inedit concurs de pescuit la care au participat membri și simpatizanți ai partidului din municipiu și județ.

Participanții s-au bucurat de cadrul natural deosebit, au socializat, au schimbat idei și opinii, într-o atmosferă colegială, s-au delectat cu gulaș la ceaun și bere. Câștigătorii concursului au fost premiați, iar 29 de „pescari” au primit diplome.

„A fost o întâlnire mai puțin formală cu lideri de filiale din județ și organizații de cartier din municipiu. Peste 200 de membri și simpatizanți ALDE s-au simțit ca în familie, au venit cu propuneri interesante privind dezvoltarea organizației. Rămân fidel convingerii că niciun partid nu poate să crească sau să se mențină pe scena politică dacă nu are o echipă bine sudată, în care toți trebuie să tragă în aceeași direcție, iar opiniile diferite trebuie ascultate și analizate, să fie o atmosferă constructivă și nu una distructivă. Mă bucur că oamenii s-au simțit bine și că avem atât de mulți simpatizanți. Continuăm procesul de reconstrucție, pentru că ne așteaptă niște «bătălii» electorale grele, în urma cărora trebuie să ne atingem ținta, afirmarea ca partidul de dreapta cel mai puternic din Arad”, a declarat președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.