Concurs pentru funcțiile de DIRECTORI de școli. Lista POSTURILOR VACANTE în ARAD, calendar și înscrieri

Concurs pentru funcțiile de DIRECTORI de școli. Lista POSTURILOR VACANTE în ARAD, calendar și înscrieri

Inspectoratul Școlar Județean Arad a făcut publică lista posturilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad.

Legislația a fost modificată recent, astfel încât selecția să se poată desfășura și în starea de alertă. De astăzi, 15 septembrie, vor putea fi depuse dosarele de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată. În 30 septembrie va fi disponibilă lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor, iar în 15 octombrie va fi proba scrisă.

„În conformitate cu ANEXA la ordinul ministrului educației nr. 4597/2021 pentru aprobarea metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, modificată și completată prin ordinul 5195 din 3 septembrie 2021,  Inspectoratul Școlar Județean Arad anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad. Pentru Sesiunea 2021 a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, CALENDARUL este prevăzut în Anexa 8, conform căruia în data de 14 septembrie 2021 se publică funcțiile vacante pentru care se organizează concursul. Astfel, Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Arad în ședința sa din 14.09.2021 a aprobat lista funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad pentru care se organizează concurs. Precizăm că toată documentația necesară organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat o regăsiți postată pe Forumul public al Inspectoratului Școlar Județean Arad.( http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.p … 500#p65500)”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Lista funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad:

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.