Concursul „Miss Arad” intră în faza de preselecție (GALERIE FOTO)

Concursul „Miss Arad” intră în faza de preselecție (GALERIE FOTO)

Preselecția concursului județean de frumusețe „Miss Arad” va avea loc anul acesta în data de 27 iunie, la Atrium Mall, iar finala se va desfășura în data de 9 august 2019 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Tematica de anul acesta a concursului are ca lozincă „Frumusețea înseamnă cultură”, concurentele fiind implicate, pe întreaga durată de desfășurare a proiectului, în activități culturale.

Regulamenul de participare cuprinde criterii preliminare (concurentele trebuie să aibă domiciliul în județul Arad, să fie necăsătorite, să aibă vârsta minimă de 14 ani iar cea maximă de 24 de ani, precum și înălțimea minimă de 1,60 m. Pentru a veni în întâmpinarea concurentelor, organizatorii le permit tinerelor să își depună candidatura la concurs înainte de data preselecției, completând fișa de înscriere disponibilă la info desk-ul Atrium Mall Arad și validând-o cu prezența lor la evenimentul din data de 27  iunie.

Programul de desfășurarea a preselecției va fi următorul:

Ora 16 – înscrierea concurentelor;

Ora 18 – începerea celor două probe ale concursului (defilare pe scenă și perspicacitate).

„Următoarea activitate după selectarea și stabilirea finalistelor concursului va consta în pregătirea fizică și psihică a concurentelor pentru următoarele etape, prin implicarea lor în activități sportive, de remodelare corporală, nutriție, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Munca unei echipe de profesioniști în domeniul serviciilor de frumusețe va oferi concurentelor șansa de a-și consolida încrederea în sine, de a crește stima de sine și de a învăța cum să-și gestioneze emoțiile. Cantonamentul de pregatire are loc înaintea finalei, în luna august, și reprezintă perioada de pregătire intensivă a tinerelor arădence, alături de coregrafele proiectului care vor pregăti momentele concursului în detaliu”, a declarat Adela Răuț, șefa Asociația Angels Organization, organizatorul concursului.

Concurentele care s-au calificat în finală vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalități ale județului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

Foto: Asociația Angels Organization

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.