Conducătorii auto arădeni, în VIZORUL Poliției Locale. S-au ales cu amenzi și cu autoturismele ridicate

Conducătorii auto arădeni, în VIZORUL Poliției Locale. S-au ales cu amenzi și cu autoturismele ridicate

Conducătorii auto care obișnuiesc să staționeze în locuri nepermise ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-și mai pune în practică obiceiul.

Odată încheiate evenimentele ocazionate de „Zilele Aradului”, polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice și-au reluat acțiunile de verificare a disciplinei în trafic. Astfel, în urma sesizărilor venite pe adresa DGPL Arad din partea unor arădeni care locuiesc în cartierul Micălaca, mai mulți șoferi ale căror autovehicule au fost depistate de oamenii legii staționând pe trotuare sau treceri de pietoni s-au ales cu sancțiuni contravenționale.

O acțiune întreprinsă de polițiștii locali ai Serviciului Circulație pe Drumurile Publice în cartierul Micălaca luni, 2 septembrie, s-a soldat cu șapte sancțiuni contravenționale pentru staționare în locuri nepermise. Astfel, cei care au găsit de cuviință să își parcheze autoturismele la voia întâmplării au fost sancționați de polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, pe lângă amendă, șoferul unui Seat staționat pe o trecere de pietoni s-a pomenit cu mașina ridicată. Polițiștii locali continuă seria acțiunilor de acest fel, în toate cartierele din municipiu.

  1. VERIFICATI zona ” Uzina de Apa” zinic sunt parcarte masini pe locuri nepermise si se arunca resturi menajere si ambalaje.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.