Consiliere online GRATUITĂ pentru cadrele medicale și forțele de ordine care luptă împotriva PANDEMIEI Covid-19

Consiliere online GRATUITĂ pentru cadrele medicale și forțele de ordine care luptă împotriva PANDEMIEI Covid-19

Asociația Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Success Training și Puterea Minții oferă gratuit ședințe de consiliere online, audio și/sau video tuturor cadrelor medicale, asistenți medicali, doctori, brancardieri și personalului medical implicat în lupta împotriva pandemiei Covid-19,  precum și forțelor de ordine care ajută la menținerea ordinii publice.

„Cadrele medicale sunt supuse unor eforturi uriașe, atât fizice cât și mentale și emoționale și au nevoie, acum mai mult ca oricând, de tot ajutorul și susținerea noastră. Acest program începe imediat, de astăzi și va continua până ieșim învingători în această bătălie împotriva acestui virus necruțător”, declară hipnoterapeutul Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză.

Orice cadru medical sau personal medical, precum și orice cadru militar, polițienesc sau comunitar, care are nevoie de ajutor și consiliere sau pur și simplu dorește să îl/o asculte cineva și să își poată descărca sufletul, poate cere ajutor pe pagina: https://hipnoza.ro/impreuna/ sau pe adresa de email: contact@hipnoza.ro.

Asociația Română de Hipnoză dorește să mulțumească tuturor celor implicați în mod activ în acest efort general pentru sănătatea noastră atât individual, cât și ca nație.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.