Consilierii judeţeni ai PSD acuză: PNL a hotărât că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune

Consilierii judeţeni ai PSD acuză: PNL a hotărât că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune

Grupul de consilieri județeni ai PSD se revoltă împotriva unei noi tentative a PNL Arad de a-i umili pe cetățenii din județ prin marginalizarea totală a proiectelor de reabilitare a drumurilor județene, se arată într-un comunicat de presă al social-democraţilor.

În acest timp, accidentele rutiere se țin lanț pe aceste căi de acces, care nu sunt altceva decât niște drumuri de pământ, iar conducerea CJA refuză orice inițiativă a opoziției de a bugeta lucrările care ar putea pune capăt acestei probleme atât serioase, spun consilierii.

„Rar am văzut mai multă indolență liberală și mă refer la ceea ce s-a întîmplat astăzi (n.r. – vineri) în Consiliul Județean când mașina de vot a PNL a hotărât încă o dată că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune. De 14 ani de când controlează CJA, PDL-PNL se încăpățânează să mențină în stare jalnică drumurile județene. Asta în situația în care Marinel Cionca stă cu burta pe un excedent bugetar de 120 milioane RON și decide împreună cu „tovarășii de ghișeft” să blocheze aproape 70 milioane RON la rece pentru clientela de partid cea hămesită. Tocmai acei bani am cerut noi astăzi printr-un amendament să fie alocați pentru reabilitarea drumurilor județene. Să fie foarte clar, acei bani nu sunt a lui Cionca, Bîlcea sau a stăpânului lor Gheorghe Falcă, ci ai comunității arădene, ai oamenilor! Doar imaginați-vă că acele sume ar fi putut fi direcționate astăzi către proiecte de reabilitare, în vreme ce Marinel și frații joacă constant cartea ipocriziei și decepției publice prin alterarea adevărului. În loc să marșeze pe inițiativele constructive ale opoziției, aceste personaje preferă să perpetueze minciuna uriașă că Guvernul României trebuie să bugeteze lucrările de reabilitare. Eterna atitudine de „pară mălăiață”! Astăzi, întreaga echipă PNL a depășit o nouă limită a imaginabilului, lăsându-i pe arădeni cu ochii în soare, pradă eternă accidentelor rutiere”, a declarat consilierul județean Ioan Gligor.


  1. PSD cand terminati ” PASAJELE”, CAND dati bani pentru terminarea ” STADIONULU: „?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.