UAV îl susține pe Valentin Popa pentru funcția de ministru al Educației

UAV îl susține pe Valentin Popa pentru funcția de ministru al Educației

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad susține nominalizarea lui Valentin Popa, rector al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, pentru funcția de Ministru al Educației.

„Experiența sa managerială în funcția de rector al Universității din Suceava, viziunea sa strategică asupra învățământului românesc demonstrată în cadrul consorțiului care include 11 universități din toate regiunile țării, capacitatea de a dialoga, extraordinara putere de muncă și dorința de a alinia școala românească la standardele europene îl recomandă pe Valentin Popa pentru funcția de Ministru al Educației. Îi dorim mult succes și putere de muncă”, afirmă Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Consorțiul „Academica Plus” din care face și Universitatea Aurel Vlaicu din Arad susține propunerea alianței de guvernare pentru funcția de ministru al Educației, în persoana lui Valentin Popa.

„Rectorii universităților care fac parte din Consorțiul Academica Plus, consorțiu format din universități comprehensive cu impact regional – Alba-Iulia, Arad, Bacău, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Jiu – care școlarizează peste 50.000 de studenți, susțin propunerea alianței de guvernare pentru funcția de Ministru al Educației Naționale în persoana domnului Valentin Popa, Rector al Universității «Ștefan cel Mare» din Suceava. Prin calitățile sale manageriale, avem convingerea că Rectorul Valentin Popa va reuși, în funcția de Ministru al Educației Naționale, să susțină promovarea domeniilor strategice pentru România și să asigure atingerea indicatorilor de reformă ai proiectului național «România Educată»”, se arată în comunicatul transmis de consorțiul Academica Plus.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.