Consilierii județeni au băut alcool la şedinţa CJA

Consilierii județeni au băut alcool la şedinţa CJA

Consilierii județeni au fost surprinși cu paharele în mână la ședința de astăzi a Consiliului Județean Arad, uitând de adversitățile din trecut. Asta pentru că ședința de azi a fost ultima cu caracter ordinar a acestui mandat (2012 – 2016).

Ședinţa a început şi s-a terminat cu câte un moment festiv, primul dedicat pensionării Mihaelei Stănescu, şef serviciu Cooperare Instituţională şi Relaţii Externe, iar cel de-al doilea încheierii mandatului actualilor consilieri judeţeni.

Mihaela Stanescu, Adrian Tolea

Ordinea de zi a fost una „bogată”, cu 21 de puncte, cuprinzând, în mare măsură, proiecte care contribuie la dezvoltarea judeţului Arad.
„Am încheiat astăzi un nou ciclu în viaţa administrativă a judeţului Arad, un mandat în care au fost foarte multe realizări, la care şi-au adus contribuţia consilierii judeţeni, aparatul tehnic al instituţiei şi toţi partenerii instituţionali. La încheierea unui drum, care pentru fiecare înseamnă un alt început, am închinat împreună un pahar de şampanie şi ne-am urat succes în activităţile viitoare”
, a declarat Adrian Ţolea, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad.

consilieri cja

  1. drum bun, va vom uita foarte repede, asa sper, atat pe presedintele anchetat cat si pe cel interminar si cele doua vicepresedinte, una mai ca alta 🙂 . Asta nu a vost consiliu, a fost bataied e joc la adresa noastra.

    Raspunde
  2. IORGOVAN !!!!! arata mai bine pe coperta revistei porno cu picioarele alea „X”+celulita,decat la masa din sala de sedinta a CJA. BRAVOOOO FALCA…ai o echipa de nataraii,pe care-i mulgi de bani,dar randament zero.SA VINA ALEGERILE!!!!

    Raspunde
  3. Ce titlu idiot ati pus

    Raspunde
  4. Pthui drace ! da ce dreak de intarcatoare de vitei e aia din stanga lu Tolea , ma Adi, te stiam mai selectiv , ori nu stim noi ceva ….. ai….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.