Consilierii locali au primit documentele și ordinea de zi pentru ședință… DUPĂ începerea ședinței

Consilierii locali au primit documentele și ordinea de zi pentru ședință… DUPĂ începerea ședinței

Primarul Gheorghe Falcă i-a convocat pe consilierii locali, astăzi, la o ședință publică de îndată, după ședința publică extraordinară de la ora 11.

Ședința de îndată urma să aibă loc la ora 13 iar aleșii locali au primit documentele și ordinea de zi la ora 13,01, adică după începerea ședinței, când nu mai aveau timp să le studieze în detaliu.

Această situație a fost făcută publică de consilierul municipal social-democrat Ilie Cheșa.

„Administraţia bătăii de joc marca Gheorghe Falcă. Un nou exemplu de bătaie de joc a echipei conduse de marele primar care este Gheorghe Falcă este modul în care a fost convocată o şedinţă de îndată de Consiliul Local. Mai precis, pentru şedinţa de îndată a CLM din 20 aprilie, ora 13, documentele şi ordinea de zi au fost transmise consilierilor locali la ora… 13,01! Adică, pentru a respecta cetăţenii care ne-au ales, a participa în cunoştinţă de cauză la şedinţă şi a adopta hotărâri importante pentru municipiu, fie ar fi trebuit să călătorim în timp, fie să lucrăm după ora de la «Brucslles», oraş drag lui Gheorghe Falcă. Oricum, este o premieră: exista de mult timp practica de a transmite consilierilor în ultimul moment documentele pentru şedinţele de CLM, dar acum este pentru prima dată când documentele sunt transmise DUPĂ ora de începere a şedinţei. Aşteptăm să fim chemaţi să punem doar semnătura pe proiecte adoptate oricum de maşina de vot a lui Falcă, fără a mai fi şi convocaţi la şedinţe. Asta dacă nu cumva va fi primit la Primărie vreun ordin în alt sens de la «Brucssles…»”, a spus Ilie Cheșa pe pagina sa de Facebook.

  1. […] Consilierii locali au primit documentele și ordinea de zi pentru ședință…DUPĂ începerea … […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.