Consilierii locali și-au „ales” reprezentanții în consiliile de administrație ale societăților aparținătoare CLM

Consilierii locali și-au „ales” reprezentanții în consiliile de administrație ale societăților aparținătoare CLM

Consilierii locali au votat astăzi desemnarea membrilor din Consiliile de Administrație ale societăților aparținătoare Consiliului Local Municipal. Astfel, ei și-au ales repezentații la SC Recons SA Arad, SC Gospodărirea Comunală SA Arad, SC Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi SA Arad și la SC Compania de Apă Arad SA.

Consilierul local Beniamin Vărcuș a avut o intervenție în care a subliniat faptul că lista candidaților propuși este într-o proporție foarte mare alcătuită din membri PNL și că „este trist, este vorba de fapt doar de numirea membrilor PNL în niște funcții”. Vărcuș susține că este nevoie de anumite criterii de eficiență pentru desemnarea candidaților.

De asemenea, au fost aleși în comisia de evaluare-jurizare pentru concursul „Aradul Curat” consilierii locali ai PNL, Bogdan Boca și Mariana Cismașiu. Din partea PSD a fost propusă Anca Stoenescu, însă nu a avut suficiente voturi.

La Compania de Apă Arad a fost ales ca reprezentant consilierul local Lucian Riviș-Tipei, acesta fiind și singurul propus.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.