HALUCINANT: Primăria și Centrul Municipal de Cultură își PASEAZĂ reciproc RESPONSABILITATEA în problema IEPURAŞILOR MORŢI

HALUCINANT: Primăria și Centrul Municipal de Cultură își PASEAZĂ reciproc RESPONSABILITATEA în problema IEPURAŞILOR MORŢI

După ce situația iepurașilor din fața Primăriei, chinuiți și uciși de maidanezi, a ajuns inclusiv în presa națională iar arădenii se dovedesc din ce în ce mai revoltați, am încercat să aflăm ce măsuri se vor lua și cine este răspunzător pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

Astfel, am întrebat la Primărie cine poartă responsabilitatea măcelului din ţarcul iepuraşilor. Inițial, am fost direcționați către Ciprian Burcă, consilier personal al primarului Gheorghe Falcă. Acesta ne-a recomandat să ne interesăm la Centrul Municipal de Cultură (CMC), care este organizatorul Târgul de Primăvară din fața Palatului Administrativ.

În consecinţă, am contactat-o pe Ramona Crețu, director adjunct al CMC, care – după insistenţe – ne-a răspuns printr-un SMS: „Vă rog în această chestiune să luați legătura cu domnul viceprimar Bibarţ”. Aşadar am fost pasați iar în ograda Primăriei.

L-am contactat, aşadar, pe Călin Bibarț, viceprimarul municipiului, care – deranjat probabil de întrebare – ne-a răspuns sec și scurt că se află într-o ședință și nu poate vorbi, iar dacă avem nevoie de informații cu privire la problema iepurașilor să sunăm la… Centrul Municipal de Cultură!

În concluzie, în realitate se joacă ping-pong cu responsabilitatea în ceea ce privește o întâmplare care a făcut celebru Aradul (în sens negativ, desigur) în întreaga ţară. Ca de obicei, când ceva iese prost vina este pasată dintr-o parte în alta, până când peste fapte se va aşterne uitarea.

Sperăm, măcar, că pe viitor se vor lua măsuri astfel încât asemenea incidente să nu se mai repete.

Citeşte şi:

Se ÎNGROAŞĂ GLUMA! Autorităţile statului, SESIZATE în cazul IEPURAŞILOR MORŢI de la Primărie

  1. Avansăm cu zi ce trece spre limita de sus a snobismului. AM rezolvat toate problemele iar iepurașii ne dau peste cap. Dacă ar fi vinovat Falcă pentru asta până și el s-ar bucura de ispravă. Așa. toată țara sare sus de infignare pentru doi iepurași mișcați de cîini. Aiurea. Urmează UE să ne tragă un MCV iar Curtea de la Strasbourg ne va lua de ureci până ne va așeza în locul animăluțelor. Suntem de râsul lumii.

    Raspunde
  2. dle Florea o asemenea fapta ar fi fost pedepsita exemplar intr-un stat civilizat unde politia animalelor nu e numai pe hartie iar celelalte organe isi fac treaba

    Raspunde
  3. Anka, în state civilizate oamenii nu au pe ce da banii și îi dau pe prostii. Civilizația își are și ea părțile ei mai puțin confortabile unor culturi mai conservatoare. Exemplu elocvent este cel al acceptării căsătoriilor LGBT. Și sunt state civilizate. PĂstrând totuși măsura am dat acest exemplu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.