Problema salubrizării stradale ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare

Problema salubrizării stradale ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare

După ce problema salubrizării stradale din municipiul Arad a atins cote alarmante, gunoaiele fiind împrăștiate peste tot, există o speranță că se va rezolva începând de săptămâna viitoare.

În cadrul ședinței publice ordinare a Consiliului Local Municipal, Beniamin Vărcuș, consilier local social-democrat, a ridicat problema salubrizării. Din data de 31 martie a fost întreruptă prestarea serviciului de salubrizare, iar orașul a ajuns să fie sufocat de mizerie.

Gheorghe Falcă a susținut faptul că procedura licitației durează foarte mult din cauza legislației și nu din cauza celor care au inițiat-o. De asemenea, edilul a spus că Primăria a asigurat curățenia stradală din resurse proprii, iar cei de la SC Gospodărirea Comunală SA au fost desemnați temporar să se ocupe de problemă până când se va încheia un nou contract cu o firmă. Există speranțe ca în decursul săptămânii viitoare să se rezolve situația salubrizării în municipiul Arad.

Potrivit SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice), data limită până la care trebuiau să fie deschise ofertele şi stabilit câştigătorul era 18 aprilie 2017.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.