Consilierul judeţean Florin Tripa: „«Băieţii deştepţi» din PDL fac propagandă pe banii arădenilor”

Consilierul judeţean Florin Tripa: „«Băieţii deştepţi» din PDL fac propagandă pe banii arădenilor”

Consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad, afirmă că PDL Arad a pregătit o trupă de „băieţi deştepţi”, plătiţi din bani publici, din banii arădenilor, care nu au altă treabă decât să muncească pentru partid, să iasă în presă şi să debiteze minciuni propagandistice.

Potrivit lui Tripa, astfel de personaje sunt Iustin Cionca şi Adrian Ţolea, plătiţi prin intermediul Consiliului Judeţean Arad. „Domnul Cionca s-a trezit să spună prostii despre samsarii cu terenuri agricole. Dacă îl preocupă subiectul ar trebui să îi atace pe samsarii de terenuri din PDL Arad, pe care îi cunoaşte foarte bine, pe cei care au făcut afaceri cu terenurile de la autostradă şi cu alte terenuri cumpărate ieftin şi vândute la suprapreţ. Informaţiile bogate pe care le are, dacă are simţ civic, ar trebui să le transmită şi către DNA. În ceea ce priveşte activitatea parlamentară, nu credem că este cel mai în măsură să se exprime. Dânsul nu şi-a cerut scuze nici acum de la arădeni pentru că, în calitate de parlamentar, a susţinut tăierea pensiilor şi a salariilor, tăierea indemnizaţiilor de îngrijire a copilului, majorarea TVA şi multe alte proiecte contrare intereselor celor care l-au trimis în Parlament. Dânsul nu este în măsură să comenteze acum ce se întâmplă în Parlament”, a spus Florin Tripa în ceea ce-l priveşte pe Iustin Cionca.

„Un alt propagandist plătit degeaba de Consiliul Judeţean este Adrian Ţolea, care crede că poate face agenda parlamentarilor PSD. Îi amintim domnului Ţolea că, acum câţiva ani, cei de la PDL au anunţat ca o mare victorie rezolvarea problemei Canalului Mureşel. A fost, bineînţeles, o minciună, ca multe alte minciuni pe care le spune cu seninătate. Îi sugerez domnului Ţolea să se ocupe de problemele Consiliului Judeţean, pentru că are multă treabă de făcut, să mai lase activităţile de propagandă pentru timpul liber. Este cazul, după doi ani, să treacă peste frustrările legate de faptul că nu a fost lăsat să candideze pentru un loc în Parlament, mai ales că, oricum, nu ar fi avut nici o şansă să fie ales”, a mai declarat consilierul judeţean.

Loading...
 1. intreg aparatul lor de propaganda e angajat la Primarie si Consiliul Judetean. fosti ziaristi care taie frunze la caini si lucreaza doar pt. partid.

  Raspunde
  • Zici bine ce zici…cu rezerva ca nu sunt fost ziaristi…ci fosti scribalai….Aradul nu are decat vreo 2 3 ziaristi…restul pot fi acuzati de port ilegal de instrument de scris

   Raspunde
 2. Felicitari Florine, imi place ca esti hotarat , te rog insa se te ocupi in mod special si de orasul nostru Ineu , nu il lasa pe Abrudan si nici pe Nogea sa isi bata joc de noi ineoanii, esti si santeti la putere , nu ne dezamagi pt. ca avem asteptari mari de la tine.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.