Consilierul municipal Florin Galiş solicită, de urgenţă, soluții care să deblocheze situația Ştrandului Neptun

Cu câteva ore înaintea deschiderii oficiale a Ștrandului Neptun constatăm că există două imagini diametral opuse ale acestuia: cea prezentată de administrația Falcă, administraţie care încearcă să scoată în evidență insuficientele lucruri făcute, dar şi problemele apărute referitor la plata taxei de acces, respectiv realitatea necosmetizată, prezentată de presă și de comercianții de la Ștrand şi resimţită de arădeni sau, mai degrabă, concretizată în nemulţumirea celor mai mulţi dintre ei, după cum rezultă din sondajele realizate de PNL, a arătat Florin Galiş, consilier local şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

„De fapt, ce este nou de la sfârșitul sezonului trecut? Aproape nimic! Rămân aceleași zonări discutabile, aceeași lipsă de perspectivă pentru comercianți, același război surd pentru amplasarea barierei și lipsa oricărei strategii pentru viitorul Ștrandului Neptun. Am observat că singurul demers făcut de administrația Falcă a fost să încerce atribuirea obiectivului în administrarea Recons, fără ca în susţinerea propunerii să vedem o strategie, o gândire sustenabilă privind viitorul ştrandului. Nu credem în măsuri şi soluţii artificiale şi necalculate, indiferent de partea care le propune. De aceea, considerăm ca fiind oportună, chiar necesară, o întâlnire între toți factorii interesați: administrație, comercianți și beneficiari – cetățenii  Aradului, pentru găsirea de urgență a unor soluții care să deblocheze situația ştrandului. În acest sens, solicităm comercianţilor de la ştrand – care şi-au precizat interesul prin reprezentanţii lor – organizarea la faţa locului a unei astfel de întâlniri, cât mai repede. Vom participa fără nici o rezervă la o asemenea întâlnire şi vom căuta împreună soluţii care vor debloca situaţia”, a declarat Florin Galiș, consilier municipal al PNL.

  1. Administratia Falca a distrus strandul.Reconsul il va ingropa.Solutii sunt.

    Raspunde
  2. PNL-ul ramane singurul partid cu adevarat interesat de destinele aradenilor. Ceilalti isi vad doar de interese. Felicitari domnule Galis! Ne punem speranta in dumneavoastra!

    Raspunde
  3. Domnul Florin Galis face tot ce ii sta in putinta sa gaseasca solutii pentru a restabili strandul,iar ceilalti nu fac nimic doar strica si nu se gandesc la viitoru tinerilor! Suntem alaturi de dumneavoastra si va sprijinim domnul Galis!

    Raspunde
  4. Bine spus,Florin ! Suntem alaturi de tine !

    Raspunde
  5. Suntem alaturi de dumneavoastra si va sprijinim domnul Galis.

    Raspunde
  6. Incercarea de transferare a strandului catre Recons , este o manevra mascata de vanzare a strandului . Recons a avut peste 80 de spatii in administrare si acum nu mai are decat 4 . Administratia Falca vrea cu orice chip sa mai puna mana pe un bun vandabil in detrimentul aradenilor cinstiti si platitori de taxe si impozite de pe strand . Sustinem cu interes demersul domnului Galis si vrem sa se faca odata pentru totdeauna lumina in aceasta ,,afacere” ,,transfer” ….

    Raspunde
  7. Rau de tot ai ajuns mai Papa-galisule ipocrit, dupa formulare toate comentariile anterioare apartin aceleiasi persoane, adica tie Iuda inca liberala care esti. Articolul asta e o incercare jenanta de a pacali aradenii,de fapt tu tremuri ca o piftie unsuroasa ca doar-doar o sa te faca papusarul tau Falca viceprimar,iar plata pentru asta e distrugerea PNL-ului municipal.

    Raspunde
  8. Din pacate org. municipala a PNL a ajuns sa fie remorca PDL si a buzatului Falca,si asta cu ajutor direct din partea acestui Galis , el numindu-l secretar al organizatiei din Arad pe unul din oamenii apropiati lui Falca , respectiv pe Bonca care nu a venit singur…..ci cu inca vreo 60 de pdl-isti , misiunea lor……sa puna mana pe baza de date a PNL si sa transfere voturile catre PMP-ul lui Udrea .

    Raspunde
  9. Lasati- sa macane pe Gals pana mai poate.in maxim o luna il schimba mai marii liberali, cel care o sa ii ia locul e unul foarte apropiat(a) lui.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.