Consilierul municipal Ionel Ciupe propune introducerea unui mijloc de transport în comun spre Trei Insule

Consilierul municipal Ionel Ciupe propune introducerea unui mijloc de transport în comun spre Trei Insule

A început sezonul estival, temperaturile sunt tot mai ridicate, iar arădenii încearcă, mai ales la sfârşit de săptămână, să găsească un loc de recreere, afirmă Ionel Ciupe, consilier local municipal, președinte al ALDE Arad, care susține necesitatea introducerii unui mijloc de transport în comun spre Trei Insule.

„Unul dintre acestea, tradiţional, am putea spune e «Trei Insule» şi Pădurea Ceala. Din păcate, niciun mijloc de transport nu leagă Aradul de această zonă, nici măcar în week-end. Tocmai de accea voi pregăti şi înainta un proiect de hotărâre care să prevadă acest lucru. Mi-aş dori ceva deosebit, de tipul trenuleţului care circulă între Podgoria şi Piaţa Avram Iancu. Acesta ar urma să circule în week-end, din oră în oră, pe traseul Centrul de vârstnici, de pe Calea Bodrogului – Parcul Natural Lunca Mureşului – Măltăreţ – Pod Insula Mureşului – Zori de Zi şi retur. Am mări în acest fel şi vizibilitatea Parcului Natural Lunca Mureşului, care oferă lucruri deosebite. Chiar săptămâna trecută a fost sărbătorită Ziua Parcului, iar arădenii nu au un mijloc de transport în comun până acolo”, a declarat Ionel Ciupe.

În plus, consideră acesta, mijlocul de transport ar fi şi un sprijin pentru agenţii economici din zonă, crescând numărul celor care vin la localurile şi restaurantele din zonă. „Nu în ultimul rând, ar fi o legătură şi pentru cei care au căsuţe pe insulă, pentru cei care îi vizitează şi vizitează Insula Mureşului. Consider că sunt motive întemeiate pentru un proiect de hotărâre în acest sens şi sper că voi avea sprijinul noilor mei colegi consilieri”, a mai declarat Ciupe.

  1. Mai traseistule, ce te mai intereseaza pe tine soarta aradenilor…. ASTA ESTE CAMPANIE ELECTORALA, CREZI CA TE VOTEAZA CINEVA DEPUTAT?

    Raspunde
  2. Cei interesați de o excursie la ,,Trei Insule,,le recomand un mijloc de transport sănătos: bicicleta.Exercițiul fizic le va întări sănătatea.Așa că dragă domnule consilier Ciupe: ,,încălecați pe-o șea,, și cap compas insula fermecătoare.Cred că un mijloc de transport în comun nu este fezabil la ora actuală.

    Raspunde
  3. Bai cetatean ipocrit, mai sunt si batrani, batrane copii mici care nu pot sa pedaleze atat sau chiar turisti din alte orase si nu pot face rost de bicicleta in orice moment.

    Raspunde
  4. adi , scursoare mica si pistruiata care esti , vino tu cu proiecte mai interesante , sigur daca te duce creierul ala de gaga ….desi , sincer , nu cred .

    Raspunde
  5. S-au pus pe treabă scârnăviile puturoase și fără discernământ să critice cum o fac de obicei când apare vreo știre cu Ciupe. Semn destul de clar că undeva se fabrică minciuna ce trebuie să prindă la o vreme când s-ar putea ca alternativa să nu mai fie tot unul de-al lor. Adică un neica-nimeni numai bun de manevrat din cauza dosarelor sau cine știe ce alt șantaj.. Ce am scris nu e pentru toată lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.