Tinerele talente de la „Fantazia” au câștigat un TROFEU NAȚIONAL și sunt în SEMIFINALĂ la Global Battle of the Bands

Tinerele talente de la „Fantazia” au câștigat un TROFEU NAȚIONAL și sunt în SEMIFINALĂ la Global Battle of the Bands

Formația rock „Fantazia” de la Palatul Copiilor Arad a câștigat trofeul festivalului-concurs național de muzică ușoară și muzică populară „Cununa petrolului”, desfășurat la Moreni la sfârșitul săptămânii trecute.

Trupa coordonată de prof. Paul Edeleni este formată din Arthur Horeanu (11 ani) – voce și clape, Andrei Jipa (13 ani) – chitară 13 ani, Robert Urban (14 ani) – bas și Radu Ungur (13 ani) – tobe.

Chitaristul Andrei Jipa a câștigat și titlul de cel mai bun instrumentist, iar Arthur Horeanu pe cel de cel mai bun solist vocal al secțiunii pop-rock a festivalului ajuns la cea de-a opta ediție, impresionând cu evoluțiile lor juriul ce i-a avut în componență pe Titus Andrei, Laurențiu Cazan, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu ș.a.

Fantazia a mai urcat pe podium și în cadrul secțiunii creație, piesa „Timp întors”, compusă de Andrei Jipa și Arthur Horeanu ocupând locul al treilea.

De remarcat, că Fantazia este prezentă anul acesta pe afișul festivalului ARTmania din Sibiu, evoluând în 28 iulie în cadrul semifinalei Global Battle of the Bands.

Peste numai câteva zile, trupa a fost invitată la MarisFest Bulci 2016, care va avea loc în zilele de 5 și 6 august.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.