Consiliul Județean alocă peste 32.000 de lei pentru informarea arădenilor despre colectarea selectivă a deșeurilor

Consiliul Județean alocă peste 32.000 de lei pentru informarea arădenilor despre colectarea selectivă a deșeurilor

Consiliul Județean Arad (CJA) se implică în campania de informare a cetățenilor cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor.

În acest sens, instituția intenționează să depună proiectul „Aradul colectează selectiv!”, în cadrul Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor, finanțat din Fondul pentru mediu.

Un prim pas îl reprezintă cofinanțarea acestui proiect, consilierii județeni votând astăzi suma de 32.205 de lei, care reprezintă contribuția Consiliului Județean. Valoarea totală a proiectului este de 322.050,00 lei (inclusiv TVA).

„Sunt convins că, pe măsură ce acest proiect va fi implementat, gradul de colectare selectivă va crește semnificativ în județul Arad”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Prin acest proiect se dorește mediatizarea importanței colectării selective care se poate materializa prin realizarea și difuzarea de spoturi radio/TV, realizarea și promovarea unor campanii online, organizarea unor conferințe tematice, realizarea unor materiale promoționale și difuzarea acestora în teritoriu, prin acțiuni de tip door-to-door, crearea unor evenimente publice dedicate, publicitate stradală etc.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.