„Noaptea minţii, oameni buni… Gheorghe Falcă, campionul incompetenței administrative…” Cine spune asta şi de ce

„Noaptea minţii, oameni buni… Gheorghe Falcă, campionul incompetenței administrative…” Cine spune asta şi de ce

Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-a atacat astăzi, în termeni duri, pe primarul Gheorghe Falcă, despre care a spus că este „campionul incompetenței administrative”.

„Noaptea mintii, oameni buni… Gheorghe Falcă, campionul incompetenței administrative, face pe purtătorul de cuvânt al primarilor din România”, a scris senatorul pe Facebook, continuând:
„Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a erijat în purtătorul de cuvânt al nemulțumirii primarilor din România, în condițiile în care, Aradul, pe care îl conduce de prea multi ani, este un oraș lăsat de izbeliste.

Primarul Falcă cere bani de la Guvern si ameninta cu proteste în Piata Victoria, uitand ca a dovedit, în mod repetat, nu doar că nu este capabil să cheltuiască banii din bugetul primăriei, ci chiar ca își permite cu nonșalanță să piardă milioane de euro finanțări externe.

Prezența primarului Gheorghe Fală pe post de portavoce otravita a primarilor nemulțumiți de alocările guvernamentale, reprezintă o culme a tupeului și a ipocriziei.

Nu contestăm faptul că există în România comunități care au nevoie de sprijin de la Guvern, asa cum nu contestam obligativitatea dialogului cu structurile asociative din administratie.

Nu cred ca cineva poate sustine faptul ca Guvernul nu acordă o atenție specială relațiilor cu edilii din România.

Tocmai de aceea, consider că este total deplasat ca despre aceste dificultăți administrative să vorbească, și asta în numele tuturor primarilor, tocmai PDL-istul Gheorghe Falcă, artizan, alaturi de Boc si de Basescu al celor mai odioase masuri impotriva romanilor.

Este dificil să enumerăm toate dovezile care atestă incompetența edilitară a lui Gheorghe Falcă, dar voi încerca să amintesc câteva de mare anvergură… negativă.

Marele vizionar Gheorghe Falcă și-a câștigat pe bună dreptate renumele de „Falca-demolatorul”. Dacă tot a demolat arene sportive, el dovedește că nu e în stare să finalizeze, de ani de zile, lucrările la noul stadion al echipei fanion a Aradului, UTA. Promitea ca Aradul va fi Capitala verde, dar o tara intreaga a vazut Aradul scufundat zile in sir in gunoiul neridicat datorita managementului lui Falca.

Falcă vrea bani de la Guvern, dar administrația pe care o conduce nu e în stare, an de an, să cheltuiască banii pe care și i-a propus, acumulând excedent bugetar de zeci de milioane de euro – dovada a incompetentei sale și asta în condițiile în care arădenii sunt obligați să plătească cele mai mari taxe și impozite locale din țară pentru un oraș de mărimea Aradului.

Nu numai că nu a cheltuit, dar chiar a pierdut peste 9 milioane franci elvețieni pentru finanțarea sistemului de termoficare. Sistem care, cu tot cu CET Arad, e în pragul falimentului, tot în urma incompetenței administrației Falcă.

Dacă adăugăm sumele imense aruncate pe lucrări de mântuială în cadrul așa-zisei regenerări urbane, pistele de biciclete, canalizarea din Bujac, banii publici cu care își finanțează campanii de imagine pentru a ajunge la leafa de 30.000 euro pe lună ca europarlamentar și asta deși este abia pe la 3 la sută în sondaje, celebrul aeroport Arad care înghite bani pentru salarii, dar nu are nicio activitate, și acestea sunt doar câteva dintre elementele care conturează imaginea adevărată de administrator a primarului Falcă, atunci, cu toată tăria, le putem spune primarilor: cel care se erijează în purtătorul vostru de cuvânt este doar un impostor, care nu vă face cinste.

La Arad, orașul unde cetățenii sunt puși să numere gropile din carosabil pentru că aparatul administrativ păstorit de Falcă nu este capabil nici macar sa se deplaseze sa constate dezastrul, se știe clar cine a pus mana pe banii arădenilor: Gheorghe Falcă și trupa lui de aplaudaci de partid”.

Aşteptăm cu interes replica primarului Gheorghe Falcă.

  1. PRIMARII PSD ,care au aceleasi doleante ca si FALCA unde ii incadrati? BUCURESTIUL ,BUZAU, CONSTANTA, IASI, GIURGIU, PLOIESTIsi multe alte primarii indiferent de culoarea politica, toti sunt incompetenti si prosti, sau in opinia PSD dupa noi potopul.CIUMA ROSIE ati falimentat tara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.