Consiliul Județean Arad sprijină accesul la educație al elevilor din învățământul special

Consiliul Județean Arad sprijină accesul la educație al elevilor din învățământul special

Aproape 250 de burse sociale și de merit vor fi acordate elevilor cu nevoi speciale din unitățile de învățământ special, aflate în administrarea Consiliului Județean Arad.

„Răspundem nevoilor elevilor care frecventează cursurile instituțiilor de învățământ special finanțate de Consiliul Județean Arad, prin oferirea unor burse, care vizează atât protecția socială, cât și stimularea elevilor care obțin rezultate foarte bune la învățătură și disciplină. Implicit, ne dorim o diminuare a abandonului școlar dar și a creșterii și valorificării potențialului fiecărui tânăr”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Astfel, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad va beneficia de număr de 140 burse sociale pentru anul școlar 2021-2022, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună. Pentru Liceul Special ,,Sfânta Maria” Arad s-a alocat suma necesară acordării unui număr de 64 burse sociale pentru anul școlar 2021-2022, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună.

La Liceul Tehnologic ,,Sava Brancovici” Ineu vor fi acordate un număr de 31 burse sociale și 7 burse de merit, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună.

  1. […] post Consiliul Județean Arad sprijină accesul la educație al elevilor din învățământul special appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.