Constantin Traian Igaș participă la Liga Aleșilor Local ai PNL, organizată la Constanța

Constantin Traian Igaș participă la Liga Aleșilor Local ai PNL, organizată la Constanța

Senatorul Constantin Traian Igaș participă în perioada 1-2 aprilie, la Liga Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din Constanța și vor participa aproximativ 1.900 de persoane.

„La această întâlnire vor fi lansați, la nivel național, candidații PNL la alegerile locale din iunie 2016 și sunt așteptați să participe cât mai mulți dintre candidații noștri pentru funcțiile de primari și pentru presedinți de consilii județene din țară. PNL își propune să câștige cât mai multe reședințe de județ, inclusiv muncipiul Constanța, după modelul Aradului. Vom avea și un Birou Politic Național pentru a discuta aspecte organizatorice”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Liga Aleșilor Locali va debuta cu o serie de dezbateri, iar, în partea a doua a zilei, reprezentanții PNL se vor reuni într-un miting de pre-campanie, la care vor lua parte candidații liberali la nivel național.

„În ultimele zile am participat la o serie de lansări ale candidaților PNL din județul Arad și sunt convins că PNL va câștiga la Arad alegerile din acest an. Le sunt alături colegilor mei în această perioadă și sunt convins că vom face treabă bună pentru un județ Arad puternic și cetățeni respectați”, susține senatorul arădean.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.