Profesorii iau măsuri în urma rezultatelor dezastruoase de la simulările examenelor naționale

Profesorii iau măsuri în urma rezultatelor dezastruoase de la simulările examenelor naționale

În urma rezultatelor dezamăgitoare pe care le-au obținut elevii arădeni la simularea Evaluării Naționale și la simularea Examenului de Bacalaureat 2016, directorii de școli au hotărât să ia atitudine.

Astfel că, în urma ședinței din 31.03.2016 cu directorii unităților de învățământ liceale din județul Arad s-a considerat necesară luarea de măsuri imediate pentru îmbunătățirea rezultatelor la Examenele naționale.

Printre acestea, informează ISJ Arad, se numără intensificarea asistențelor la clasă ale directorilor, precum și monitorizarea de către ISJ prin inspecții tematice (în perioada 1-15 aprilie și în luna mai) a pregătirii elevilor în vederea examenelor naţionale de final de ciclu – Evaluarea Naţională şi Examenul de Bacalaureat 2016 și a participării elevilor la programele de pregătire.

De asemenea, la nivelul unităților de învățământ se vor organiza centre de pregătire suplimentară, iar unitățile de învățământ care considera necesar, pot organiza o altă simulare pentru elevii claselor a XII, până la susținerea Examenul de Bacalaureat.

  1. Astia sunt pe Marte!
    Pai rezultatele sunt slabe pentru ca nu se face scoala adaptata elevilor.
    In mileniul al treilea ar trebui a avem niste profesori mai inteligenti, care sa-si adapteze silul de predare la nevoile elevilor.
    Cine mai sta sa invete analiza matematica de care nu vei avea nevoie niciodata, care habar nu ai la ce foloseste si care in plus este predata tot teoretic?
    Cine poate sa-si ia bacul la celelalte materii daca si astea sunt predate tot de fosile blazate?
    Cine poate recupera acuma intr-a 12-a ce nu s-a facut in 12 ani?
    Cati elevi invata ceva in clasa? Niciunul. Toto ce stiu elevii este invatat acasa sau la meditatii, nimic la orele de la scoala. De fapt orele nu sunt pentru elevi ci pentru profesori, sa mananca si gura lor ceva.
    Si se vorbeste, total desprins de realitate, de intensificarea asistenteo la clasa ale directorilor. Ce sa faca directorii, ca majoritatea sunt niste impostori incompetenti pusi pe criterii politice?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.