Constantin Traian Igaș: „PNL se pregătește pentru alegerile locale”

Constantin Traian Igaș: „PNL se pregătește pentru alegerile locale”

Senatorul Constantin Traian Igaș a participat astăzi, la ședința Biroului Politic Național al PNL. În cadrul ședinței, conducerea PNL a validat o serie de candidaturi și a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește organizarea partidului pentru alegerile locale.

„Partidul Național liberal pune accent pe o instruire riguroasă a tuturor celor care fac publice acțiunile și mesajele formațiunii. În cadrul ședinței BPN s-a stabilit termenul de o săptămână pentru desemnarea expertului contabil care să fie mandatarul financiar al fiecărei filiale județene. Acesta răspunde de legalitatea operațiunilor financiare efectuate în perioada campaniei electorale și, ca atare, trebuie pus în temă cât mai riguros posibil. În următoarele săptămâni toți acești mandatari financiari vor participa la ședințe de instruire, regionale sau naționale”, declară Constantin Traian Igaș, membru al BPN al PNL.

Având în vedere faptul că legislația electorală s-a modificat, PNL, prin filialele sale, pune accent pe instruirea responsabililor cu legislația.

„Dacă până acum, fiecare organizație județeană a avut un singur responsabil județean cu legislația, începând cu anul acesta, respectiv cu alegerile locale, PNL va avea câte un responsabil cu legislația în fiecare localitate. Acest responsabil va fi instruit și va avea asupra sa toate formularele necesare pentru ziua alegerilor, inclusiv un ghid antifraudă electorală”, declară senatorul Constantin Traian Igaș.

Conducerea PNL a stabilit o serie de măsuri privitoare la felul în care candidații desemnați și validați comunică cu cetățenii.

„Fiecare candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean are datoria să comunice cu cetățenii și în mediul online, prin intermediul unei platforme de socializare. Candidatul trebuie să transmită mesajele programului cu care vine în fața cetățenilor, mesajele naționale, trebuie să informeze despre întâlnirile pe care le are cu cetățenii și rezultatele discuțiilor. Partidul Național Liberal solicită o comunicare cât mai variată și transparență totală din partea candidaților validați”, afirmă senatorul arădean.

Loading...
  1. Asteptam si Parlamentarele cu Dv .

    Raspunde
  2. Sa nu uitati sa angajati un expert- contabil ,pt. actiunile pe care le are Primaria Arad in perioada electorala.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.