CONSTRUCȚIE asemănătoare cu Sfinxul, DETECTATĂ pe Planeta Marte. Imagini INCREDIBILE! (GALERIE FOTO)

CONSTRUCȚIE asemănătoare cu Sfinxul, DETECTATĂ pe Planeta Marte. Imagini INCREDIBILE! (GALERIE FOTO)

Un conglomerat straniu de roci a fost descoperit recent de ufologi, în timp ce analizau înregistrările roverului Curiosity, care explorează suprafața planetei Marte.

Cercetătorii pretind că au identificat dovezi ale existenţei unui Sfinx pe suprafaţa planetei Roșii, scrie descoperă.ro.

Video-jurnalistul spaţial Joe White, în vârstă de 45 de ani, a observat, într-o înregistrare video, o construcție de dimensiuni uriașe, asemănătoare cu o statuie cunoscută şi completată cu un cap.

„Am estimat că obiectul are cel puţin 30 de metri lungime, sau chiar 60”, susţine White.

„Am studiat acest domeniu în detaliu, timp de mai mulţi ani. Am căutat o fotografie mai apropiată a acestui loc şi, după cum am bănuit, ar putea fi ceva foarte interesant de văzut”, afirmă White.

Astronomul amator spune că, atunci când s-a uitat la această imagine a NASA, a fost uimit de detaliul capului mare de pe structura gigantică.

„Când am privit atent spre dreapta, am rămas complet stupefiat, am văzut capul unui sfinx. Am întunecat imaginea pentru a vedea dacă acest lucru ar ajuta şi acelaşi detaliul mi-a sărit în ochi”, a explicat Joe White.

sfinx3 sfinx sfinx 1

Sursa: dailymail.co.uk

  1. Dar poate îi Sfinxul din România, de ce trebuie să fie neapărat cel din Egipt. Poate mai gasesc și gemenele din New York, care pe Marte încă nu au fost dobotâte de teroriști.
    Cu această informație adepții extratereștilor vor spune că au venit Marțienii și au construit și Egiptul Antic, sau invers, Egiptenii au avut ascunse în Piramide nave spațiale pe care le-au folosit să ajungă pe Marte și să facă Sfinxi. Am un și mai bună, Dacii au fost pe Marte și au cioplit în stâncă chipul lui Scorilo.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.