ORA PĂMÂNTULUI sărbătorită CU FAST la Arad. Mai sunt doar 2 ZILE!

ORA PĂMÂNTULUI sărbătorită CU FAST la Arad. Mai sunt doar 2 ZILE!

Un număr de 42 de orașe din România vor participa, sâmbătă, 19 martie, la evenimentul „Ora Pâmântului”, printre acestea numărându-se și Aradul. În intervalul 20.30 – 21.30 vor fi organizate evenimente dedicate, ce vor culmina cu stingerea simbolică a luminilor de către instituțiile publice, companii, centre culturale, organizații și chiar cetățeni obișnuiți.

Bazat pe îndemnul de a stinge lumina pentru o oră, evenimentul se va desfășura în acest an sub sloganul: „Dăruiește naturii din energia ta”.

La Arad, Ora Pământului va fi marcată sâmbătă, pe platoul din fața Primăriei, începând cu ora 19.30 prin acțiuni de conștientizare asupra uneia dintre cele mai mari ameninţări actuale: schimbările climatice. Între orele 20.30 și 21.30 se va sista iluminatul stradal pe bulevardul Revoluției și în clădirea Primăriei, timp în care se vor aprinde candele, iar artistul local Fly (B-Ton) va susține un recital acustic, fără amplificare, pe platoul din fața Primăriei Municipiului Arad. De asemenea, arădenii sunt invitați să-și aducă chitarele, tamburinele, shakerele sau orice instrumente muzicale dețin pentru a contribui muzical la campania de conștientizare marcată de Ora Pământului.

La acest eveniment și-au anunțat participarea, până în acest moment, aproximativ 200 de persoane.

Anual, în luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie: Earth Hour.

Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa „Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour)”, oamenii de pretutindeni fiind îndemnați nu numai să stingă lumina, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi.

 

 

  1. Cautam colaboratori in publicitate si marketing, pentru pozitia de “manager zonal” . Pentru detalii va rugam sa trimiteti un email pe adresa francizagratuita@gmail.com cu un CV sau o sinteza a acestuia atasat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.