Incendiu la motorul unui avion TAROM: Viețile a ZECI DE PASAGERI, ÎN PERICOL! (FOTO)

Incendiu la motorul unui avion TAROM: Viețile a ZECI DE PASAGERI, ÎN PERICOL! (FOTO)

Momente de spaimă pentru pasagerii unei aeronave TAROM, la 5 minute după decolarea de pe aeroportul din Budapesta.

Motorul avionului care era în curs de ascensiune și în care se aflau în jur de 30 de pasageri a luat foc, iar una din elice s-a oprit. În aeronavă s-a simțit fum intens, însă, la scurt timp, membrii echipajului i-au liniștit pe pasageri, le-au dat instrucțiuni și le-au spus că se pregătesc de o aterizare de urgență.

Avionul făcea cursa Budapesta – București, iar pilotul a reuşit să se întoarcă pe aeroportul din Ungaria şi să aterizeze în siguranţă.

În avion s-a aflat și Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, care a povestit pentru Digi24 ce s-a întâmplat:

„Este un avion tip ATR care este cu două elice și apoi am văzut că una din elice s-a oprit, am mai urcat, eram în urcare, după cam 5 minute, încetul cu încetul, avionul a început să se întoarcă la aeroportul din Budapesta, pilotul ne-a zis că va fi o aterizare forțată, să fim atenți și am reușit să supraviețuim. (…) Cred că atât pilotul, cât și însoțitoarea de bord au fost ok, ne-au liniștit, ne-au întrebat dacă cineva simte vreo durere, așa că totul a fost OK, eu sper să ajungem acasă”,  a declarat Borboly Csaba.

tarom

Pasagerilor li s-a pus la dispoziție o altă cursă, care a aterizat la București, miercuri seara, la ora 22.30, ora României.

 

Foto: airportal.hu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.