„Constructorul“ și bac-ul se dărâmă? Primăria nu știe, Lupaș spune:„Falcă e vizionarul“!

„Constructorul“ și bac-ul se dărâmă? Primăria nu știe, Lupaș spune:„Falcă e vizionarul“!

În urmă cu câteva zile vă prezentam povestea bac-ului de pregătire pentru kaiac-canoe, unul din cele doar trei din toată țara. Ei bine, acel bac urmează să devină doar o amintire frumoasă și dureroasă din istoria sportului arădean.

Universitatea „Vasile Goldiș“ și-a mutat încă de săptămâna trecută toate departamentele care mai funcționau în baza sportivă „Costructorul“, care acum mai adăpostește doar… niște paznici care nici ei nu știu pentru cât timp vor mai rămâne acolo. În plus, acestora li s-a spus că vor fi oprite facilitățile de genul căldură și apă, astfel că toata baza va ajunge în curând doar o adăpostire de clădiri goale. Astfel, nici bacul nu va mai putea fi folosit, chiar dacă – momentan – toate aceste informații nu au parvenit și în mod oficial. Cert este doar că Universitatea „Vasile Goldiș“, care este proprietara clădirilor din baza sportivă, și-a mutat sediul iar acum nu mai folosește acest spațiu.

De asemenea, circulă informaţia conform căreia una dintre clădirile existente urmează să devină o grădiniță particulară, condusă de un important membru al noului PNL. În plus, Gheorghe Falcă ar dori să construiască acolo o parcare subterană iar deasupra ei să păstreze unele din terenurile sportive existente acum, dar nu și bacul de pregătire pentru kaiac-canoe.

Din momentul în care am început să cerem informații oficiale legate de acest subiect, totul a devenit și mai confuz. Purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Corina Drăghici, întrebată fiind dacă baza sportivă urmează să fie pusă la pământ, a oferit următorul răspuns: „Acele clădiri nu sunt în posesiunea Primăriei, astfel că nu știm nimic despre acest lucru“. Însă, partea contradictorie a apărut din momentul în care l-am apelat pe consilierul local Marin Lupaș, cel care a preluat administrarea acelei baze: „Este adevărat, mă voi ocupa de administrarea acestei baze, dar deocamdată nu se știe nimic precis. Cert este că, în primăvară, primarul Gheorghe Falcă a comandat un studiu de fezabilitate pentru a vedea dacă se poate construi acolo o parcare subterană. Eu nu cred că așa ceva este posibil, pentru că fiind într-o zonă inundabilă trebuie primite aprobări de la Mediu și Ape și nu cred că se vor acorda. Într-adevăr, Universitatea a părăsit această locație iar acum – probabil – urmează să se facă un acord între cele două părți pentru a se stabili toate detaliile. Nu știu care va fi soarta bac-ului de antrenament și dacă întreaga baza sportivă va fi pusă la pământ pentru a se face o parcare, aceste lucruri le cunoaște doar Gheorghe Falcă, dânsul este vizionarul Aradului și trebuie întrebat de ce va fi aici, ne-a declarat consilierul PSD.

Astfel, Aradul este pe punctul de a pierde o bază de antrenament rară în România în schimbul unei parcări subterane, dar acest lucru nu ne miră având în vedere că vorbim despre orașul care a rămas cu un singur stadion de fotbal.

Citeşte şi:
Știați că Aradul are o bază de antrenament extrem de rară în România?

  1. praful se va alege si de aici

    Raspunde
  2. Asa sa distuga tot…Ce -i pasa el nu este aradean….

    Raspunde
  3. Aradeni acest impostor si parvenit numit FALCA trebuie trimis acasa la el anul viitor cand sant alegerille distruge tot ce se mai poate prin arad pentru asi umple buzunarele….Cine a mai vazut parcare subterana langa albia unui rau?Nu-ti trebuie multa scoala sa stii caci acolo pot fi mereu infiltratii de apa sau inundatii si vor distruge tot….Iata inca o dovada cum acest individ sifoneaza banul public prin diverse studii de fezabilitate comandate si platite bine din bani publici catre firmele de casa a d-nei ELA FALCA……Asa a cheltuit si cheltuie in continuare FALCA banii primariei,,,,,Mentionez caci aceste studii de fezabilitate mare parte din ele nu se materializeaza niciodata doar se comanda si se plates…..Oare organele statului au ochii legati de nu vad aceste lucruri???Ce asreapta??? Rusine!!!!

    Raspunde
  4. organele statului dupa cum le spune si numele sunt ale statului iar statul e captiv in mana politicienilor. Nu ati vazut ca nu cad decat capetele care „trebuie” la comanda? Falca a scapat cu nasul Basescu iar acum s-a dat bine pe langa Iohannis

    Raspunde
  5. Dragi consateni ne meritam soarta daca nu suntem în stare sa alegem un aradean sau macar unul care a copilarit în Arad.Ca fost kaiacist îmi vine să spun niste cuvinte urâte dar mă abtin.Sper ca daca se va ajunge la încercarea de a distruge încă o filă din istoria Aradului să mai iesim o data ca în parcul Eminescu si sa nu-l lasam pe acest impostor sa ne joace în picioare.

    Raspunde
  6. chestia cu parcarea este doar de fatada
    dobitocul asta de falca nu a facut si nu va face nimic durabil in ARAD , el este ca mesterul manole , tot ce construieste , se darama tot asa de repede cum este construit , Aradul este si va fii un santier vesnic , pentru ca nici o lucrare nu este si nu va fii terminata definitiv , totul este intr-o reparatie continua , ajungand la niste costuri imense .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.