Consulul General al Republicii Serbia la Timișoara, în vizită la Instituția Prefectului din Arad. Despre ce s-a discutat

Consulul General al Republicii Serbia la Timișoara, în vizită la Instituția Prefectului din Arad. Despre ce s-a discutat

Noul Consul General al Republicii Serbia la Timișoara, Excelența Sa Vladan Tadic, a efectuat astăzi o scurtă vizită de curtoazie în Județul Arad, fiind primit la Instituția Prefectului – Județul Arad de către Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea, alături de Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și Viceprimarul Municipiului Arad, Călin Bibarț.

Discuțiile s-au axat pe  colaborarea strânsă între instituțiile arădene și Consulatul General al Serbiei la Timișoara pe toată gama de aspecte ce vizează minoritatea sârbă din regiune. Excelența Sa Vladan Tadic a apreciat colaborarea existentă între instituțiile arădene, minoritatea sârbă și  Uniunea Sârbilor din România.

„Astăzi s-au pus bazele unei colaborări viitoare în vederea rezolvării oricăror probleme ce vizează cetățenii români de etnie sârbă din județul nostru. De asemenea au fost  prezentați principalii indicatori economici ai municipiului și județului, fiind subliniată și buna vecinătate istorică existentă între cele două naționalități aici la Arad. A fost doar o primă vizită a Excelenței Sale la Arad, sunt convinsă că va exista o colaborare fructuoasă pe viitor între domnia sa și reprezentanții autorităților arădene”, a declarat Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.