Misterul care planează asupra celor două accidente provocate de fiul unui politician arădean. A vrut să se sinucidă?

Misterul care planează asupra celor două accidente provocate de fiul unui politician arădean. A vrut să se sinucidă?

Fiul politicianului PSD Gheorghe Săplăcean a fost implicat în două accidente astăzi și ieri.  Silviu Săplăcan, în vârstă de 27 de ani, s-a răsturnat ieri cu un BMW, pe DN69, cauza accidentului fiind o explozie a unei roți.

Tânărul s-a îndreptat și astăzi spre locul accidentului de ieri dimineață, iar la mai puțin de un kilometru de locul evenimentului, a intrat frontal cu mașina sa electrică într-un copac de pe marginea drumului.

Silviu a scăpat ieri doar cu câteva răni ușoare și nu a rămas internat la Spitalul Clinic din Arad, dar astăzi, în urma impactului, picioarele i-au fost prinse sub bordul mașinii, suferind răni grave.

Oamenii se întreabă dacă tânărul a avut ghinion sau a vrut să se sinucidă, ori aceste fapte vin în urma unei discuții cu tatăl său. Sau, dacă nu cumva mașinile în care se afla aveau defecțiuni tehnice.

UPDATE/ Polițiștii arădeni au stabilit că, în cazul ambelor accidente, conducătorul auto a pierdut controlul autovehiculului, IPJ Arad continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurării comiterii evenimentelor.

UPDATE/ Accident GRAV lângă Vinga. Intervine SMURD și DESCARCERAREA. E aceeași persoană care a făcut ieri PRAF un BMW (FOTO)

UPDATE/Accident GRAV la ieșirea din Arad. O persoană, prinsă între fiarele mașinii. Este INCONȘTIENTĂ

 

Loading...
  1. o fi luat permisul la PITESTI!!!!! Sau or fi cumparete masinile cu bani,,,,cinstiti””!!!!

    Raspunde
  2. Enigma acestui accident o dezleaga domnu Grosu din Arizona:

    http://www.infocrestin.com/phoenix-arizona-suceveanul-grosu-o-face-lata/

    Incredibil ce se intampla in lumea asta mare si lata!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.