Populaţia, ÎN PERICOL! Consumul apei de la reţea a fost RESTRICŢIONAT în mai multe localităţi din judeţ

Populaţia, ÎN PERICOL! Consumul apei de la reţea a fost RESTRICŢIONAT în mai multe localităţi din judeţ

Compania de Apă Arad livrează, în mai multe localităţi din judeţ, apă ai cărei parametri sunt neconformi din punct de vedere a sănătăţii public.

Astfel, potrivit unei notificări a Direcţiei de Sănătate Publică Arad, adresată Primăriei Ineu, apa furnizată în oraş (inclusiv la Mocrea) şi la Şicula, Gurba şi Chereluş este neconformă la parametrii manfan şi fier, astfel încât a fost restricţionat consumul acesteia de către populaţie.

„S.C Compania de Apă Arad S.A. a informat Primăria Orașului Ineu ca apa să fie folosită doar în uz casnic-menajer. Copii care au vârsta până în 3 ani, să consume apă plată. La testele de laborator parametrii de Mangan și Fier au rezultat neconformi. Controlul și buletinul de analiză a apei se efectuează săptămânal. Informarea se adresează localităților Ineu, Gurba, Șicula, Mocrea, Chereluș. Vă rugăm să folosiți apa de la robinet doar în uz casnic-menajer, iar de băut să folosiți apa plată sau să utilizați surse de apă conforme, verificate: fântâni, arteze, izvoare, etc. Vă vom ține la curent cu informații actualizate! Problema va fi rezolvată în cel mult două săptămâni!”, se arată într-o informare a Primăriei Ineu, adresată populaţiei din zonă.

notificare apa rea ineu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.