N-o să-ți vină a crede! Loc de parcare, EVALUAT la O SUMĂ COLOSALĂ. Unde este situat!

N-o să-ți vină a crede! Loc de parcare, EVALUAT la O SUMĂ COLOSALĂ. Unde este situat!

Spațiile libere unde poți să-ți parchezi mașina sunt din ce în ce mai rare, iar dacă chiar găsești unul, te consideri norocos, cu toate că trebuie să plătești pentru perioada cât mașina ta îl va ocupă.

Nu la fel se pune problema dacă vrei să ai propriul tău loc de parcare, pentru care ai plătit o dată și nu mai ai stres, cel puțin o perioadă.

Un astfel de loc de parcare a fost pus la vânzare în Londra în schimbul unei sume colosale: 350.000 de lire (circa 450.000 de euro).

Locul de parcare, situat în spatele Grădinilor Hyde Park, este cel mai scump loc scos în vânzare în acest moment, valoarea sa fiind de 1,5 ori mai mare decât valoarea unei case de dimensiuni medii din Regatul Unit.

Pe locul doi este situat un loc din zona protejată New Town din Edinburgh, care a fost scos la vânzare cu 85.000 de lire.

Nu este pentru prima oară când se cer sume enorme pentru un loc de parcare. În 2015, un loc din South Kensington a fost scos la vânzare pentru 480.000 de lire. Locul era situat într-o parcare subterană păzită şi avea spaţiu pentru trei maşini.

Înainte de asta, un spaţiu subteran pentru două maşini din Kensington s-a vândut în schimbul sumei de 400.000 de lire.

Spaţiul din Hyde Park are 5,94 pe 2,43 metri şi este promovat de Knight Frank ca „o rară oportunitate”.

Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.