Continuă colaborarea cu unul dintre cei mai importanți parteneri privați ai „Bătrânei Doamne”

Continuă colaborarea cu unul dintre cei mai importanți parteneri privați ai „Bătrânei Doamne”

În prezența lui Attila Brosovszki, managerului general al clubului UTA, unul dintre cei mai importanți parteneri privați ai „Bătrânei Doamne” a anunțat continuarea parteneriatului cu brandul numărul unu al Aradului.

Este vorba despre ROMASIA, lider în România în domeniul său de activitate, cel al importurilor din China, iar anunțul privind continuarea colaborării a fost făcut de managerul companiei, Marius Grada, într-o conferință de presă desfășurată chiar la sediul clubului din cadrul arenei Francisc Neuman.

Compania arădeană a început să susțină UTA la începutul sezonului 2019 – 2020. Chiar dacă activăm la nivel național, suntem arădeni, suntem o companie cu sediul în Arad și ne-am dorit să continuăm să sprijinim principalul brand al Aradului. UTA este o echipă de mare tradiție a fotbalului românesc, un nume respectat care impune admirație și respect în toată țara, un club cu o atitudine decentă și cu rezultate remarcabile, valori cu care ne identificăm și noi, ca și companie.  UTA a demonstrat că în fotbalul românesc poți să ai rezultate fără can-can, cu seriozitate, management eficient și cu un mare accent pe Academia care are rezultate remarcabile și care periodic propune nume interesante fotbalului românesc. 

Noi am venit alături de UTA în urmă cu trei sezoane, în Liga a doua, în acel an s-a și promovat în prima ligă, am rămas alături de club în primul an de Liga I și dorim să mergem mai departe, să fim parte din consolidarea și dezvoltarea clubului. An de an, sumele alocate de noi către club au crescut, la fel și bugetul și ambițiile clubului.

Pe lângă stadionul nou, UTA are privilegiul să fie singura reprezentantă a Vestului României în prima Ligă, oamenii din Timișoara și din Oradea vin la meci la Arad, ceea ce pentru noi este un motiv de bucurie” – a declarat Marius Grada, manager al companiei ROMASIA. 

Despre ROMASIA

ROMASIA LOGISTIC este o companie românească, cu sediul în județul Arad, dar cu activitate la nivel național. Funcționează din anul 2008 și oferă servicii de suport pentru importurile din China.

ROMASIA este singura companie din Romania care are echipă de români aflați în permanență în China, depozite proprii în China și care oferă servicii complete importatorilor români.

ROMASIA se ocupă de întreg procesul de achiziții din China pentru clienții săi, verificarea mărfii, securizarea și garantarea plăților, transport maritim, aerian și rutier, logistică și comisionare vamală, preluând toate riscurile legate de import și devenind un departament de achiziții și logistică al clientului – importator din China.

Compania oferă soluții atât pentru clienți mari, companii multinaționale, cât și pentru clienții mici – prin serviciile de grupaj propriu și livrare a mărfii gata vămuite direct în depozitul clientului.

Experiența dobandită de echipa ROMASIA în toți acești ani de activitate este pusă la dispoziția clienților care astfel au posibilitatea de a-și optimiza costurile legate de importurile din China și de a avea o echipă pentru achizițiile de pe piața chineză.

Lider în domeniul său de activitate, ROMASIA își propune să ofere consultanță continuă și să susțină importatorii români făcând importurile din China simple și eficiente.

Foto: sportarad.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.