Continuă DUELUL MEDIATIC între Bibarț și Bîlcea. Cum îi „aburesc” pe arădeni cei doi rivali din PNL (VIDEO)

Continuă DUELUL MEDIATIC între Bibarț și Bîlcea. Cum îi „aburesc” pe arădeni cei doi rivali din PNL (VIDEO)

Deși conducerea centrală a PNL a validat candidatura lui Sergiu Bîlcea la funcția de primar al Aradului, lucrurile par departe de a fi liniștite în tabăra liberalilor arădeni.

Astfel, Călin Bibarț, primarul interimar, dovedește că se află într-o continuă campanie de imagine, susținut puternic de cei care efectiv parcă îl împing de la spate să candideze. Iar Bibarț le dă apă la moară acestora din urmă, fie și prin faptul că n-a declarat, până acum, că n-ar dori să candideze…

Iată ultimele producții mediatice ale primarului Călin Bibarț, cel care a reușit în numai câteva luni să transforme în simpatie toată antipatia adunată de predecesorul său Gheorghe Falcă:

Publicată de Calin Bibart pe Luni, 16 martie 2020

#TotulVaFiBine #InformareCorectă#PrevențiaEsteImportantă

Publicată de Calin Bibart pe Duminică, 15 martie 2020

„Replica” lui Bîlcea

De cealaltă parte, Sergiu Bîlcea, aflat în carantină, se luptă să țină pasul din punct de vedere mediatic cu rivalul său. Pentru că, deși a fost acceptat de conducerea PNL ca și candidat la funcția de primar al Aradului, lui Bîlcea nu-i va fi ușor să-și vadă visul cu ochii dacă va candida și Bibarț, independent sau susținut de unii – alții.

Așadar, Bîlcea marchează și el, prin intermediul unui comunicat de presă remis în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

„Lucrările publice continuă la Arad. Autorităţile locale, Consiliul Judeţean şi Primăria, împreună cu constructorii, au decis că în acest moment nu se vor opri şantierele deschise. Firmele de construcţii vor lua măsuri preventive împotriva răspândirii Coronavirus”, se arată în comunicat.

„În această perioadă avem nevoie de responsabilitate, dar viaţa trebuie să continue. Construcţia drumurilor şi lucrările de infrastructură sunt servicii esenţiale pentru economia locală şi pentru viaţa arădenilor. Activitatea constructorilor depinde de numeroşi factori, printre care starea vremii, este important să poată lucra atunci când condiţiile meteo sunt optime şi, bineînţeles, atât timp cât autorităţile competente în domeniul sănătăţii publice permit. Continuă aşadar şantierele în proiectul de regenerare urbană, reabilitarea străzilor în municipiu. În acest moment, se lucrează pe drumurile judeţene Pecica-Turnu, Grăniceri – Pilu, Sintea Mare – Şepreuş, Nădab – Seleuş, Sântana – Sintea Mică, Zimand Cuz – Şofronea, Sânmartin – Şimand – Caporal Alexa, Bârsa – Moneasa, Pânconta – Buteni, Gurahonţ – Buteni, Zăbalţ – Limită judeţ Timiş, Sânpetru – Limită de judeţ Timiş, Tauţ – Târnova”, a declarat Sergiu Bîlcea în comunicat.

Așa stând lucrurile, putem remarca faptul că meciul dintre Bibarț și Bîlcea încă se joacă. Cu avantajul și dezavantajul amânării alegerilor locale.

  1. Orlando, iara esti beat? sau te-a platit careva?

    Numai in capsorul tau plin de „Mona” se mai dau lupte cand Bilcea izolatul de corona a fost votat si de ai mai mari, amu ce lupta p…i se mai da in afara de neuronul tau sa iasa din spirt?

    Raspunde
  2. adevarul e ca daca candideaza Bibart il bate pe Balcea la curu gol. si independent sa candideze si tot il bate. si nu numai pe el ci pe toti ceilalti trepadusi

    Raspunde
  3. Decât teatrul ieftin pe care îl joaca Bibarț cu acoliții lui mai bine Bilcea cu o echipa și un partid mare in spate!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.