Continuă lupta pentru eliberarea imobilelor de sub „lațurile” furnizorilor de servicii prin cablu (GALERIE FOTO)

Continuă lupta pentru eliberarea imobilelor de sub „lațurile” furnizorilor de servicii prin cablu (GALERIE FOTO)

Uniunea Locală a Asociațiilor LOcative (ULAL) Arad a oferit și oferă sprijin asociațiilor de proprietari în ale căror imobile au rămas echipamente dezafectate ale operatorilor de televiziune, telefonie și internet.

„De mai multă vreme, asociațiile de proprietari din municipiul și județul Arad se confruntă cu tonele de cabluri și echipamente dezafectate și abandonate sau amplasate ilegal și inestetic de către furnizorii de servicii de telecomunicații (televiziune, telefonie, internet), pe părțile comune (casele scării, holuri) din interiorul condominiilor, precum și pe fațada acestora”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

Potrivit acesteia, ULAL Arad a oferit suport asociațiilor de proprietari aflate în această situație. „Astfel, mai mulți președinți de asociații de proprietari au depus sesizări către Primăria Municipiului Arad, care a dispus înlăturarea imediată a tuturor cablurilor și echipamentelor de telecomunicații dezafectate și abandonate, respectiv instalate ilegal și inestetic, atât la interiorul cât și la exteriorul blocurilor respective, motivul fiind efectuarea de către furnizori a unor lucrări neautorizate și fără a avea acordul asociațiilor de proprietari”, a mai spus Dorina Lupșe.

În final, președintele ULAL Arad a făcut un apel către reprezentanții asociațiilor de proprietari: „În situația în care vă confruntați cu situații similare, vă invităm să vă adresați administrației locale, pentru înlăturarea acestor rețele dezafectate și abandonate sau montate ilegal și inestetic, motivat în principal de necesitatea efectuării de lucrări de întreținere și reparații ale părților comune ale imobilului, dar și pentru corectarea unui prejudiciu estetic evident”.

  1. […] post Continuă lupta pentru eliberarea imobilelor de sub „lațurile” furnizorilor de servicii prin ca… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.