Contribuie și tu la „Bucuria Crăciunului”, pentru copiii mai puțin norocoși. Târg caritabil, organizat de oameni cu suflet mare

Contribuie și tu la „Bucuria Crăciunului”, pentru copiii mai puțin norocoși. Târg caritabil, organizat de oameni cu suflet mare

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, dar pentru unii acest lucru nu înseamnă doar bucurie și cadouri.

În fiecare an, mai ales în preajma Sărbătorilor, este bine să nu îi uităm și pe cei cu care viața a fost mai nedreaptă. Mai multe persoane cu suflet mare vor să facă o bucurie, cu ocazia Crăciunului, copiilor care suferă de sindromul Down și celor aflați în centre de plasament.

Este vorba despre a treia ediție a Târgului caritabil „Bucuria Crăciunului”, organizat de Asociația „Mobilizează-te”, în colaborare cu Asociația de părinți a Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad.

Evenimentul va avea loc în data de 8 decembrie, între orele 10:00-17:00, în sala de sport a colegiului. Acțiunea este organizată în scop umanitar, în sprijinul Asociației Integra, asociație care ajută copiii ce suferă de sindromul Down.

Pe cei care vor participa la târg îi va întâmpina o atmosferă de sărbătoare cu un program artistic, premii, tombolă, oglinda magică „Hello Darling”, mascote, colinde și multe surprize.

Cu ocazia evenimentului „Bucuria Crăciunului” va fi organizat un târg cu vânzare, în urma căruia toți banii strânși vor fi donați pentru copii. La atelierul lui Moș Crăciun pot lucra cei prezenți împreună cu părinții, produsele fiind puse la vânzare în cadrul târgului.

De asemenea, cei care doresc să îi facă fericiți pe copiii din centrele de plasament, le pot dona un cadou frumos împachetat. Anul trecut au fost dăruite în jur de 150 de cadouri!

Așadar, dacă vrei să faci o faptă bună de Sărbători, participă alături de Moș Crăciun la târgul caritabil „Bucuria Crăciunului”!

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.