Primăria a făcut anunţul: Când vor fi aprinse luminile „Bradului de Crăciun” din centrul oraşului

Primăria a făcut anunţul: Când vor fi aprinse luminile „Bradului de Crăciun” din centrul oraşului

Luminiţele din „Bradul de Crăciun” vor fi aprinse în ajun de Moș  Nicoale, a anunţat Primăria Municipiului Arad într-un comunicat de presă.

„A devenit practic o tradiţie în Arad ca în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae luminiţele ce împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului să fie aprinse. Anul acesta nu face excepţie, astfel că în seara zilei de miercuri, 5 decembrie 2018 vă invităm să participaţi la mult aşteptata festivitate care va începe la ora 18, cu un concert deosebit al îndrăgitei «Găşti Zurli»”, se arată în comunicat.

Luminile bradului vor fi aprinse în jurul orei 19, de primarul Gheorghe Falcă. Tot atunci va fi pus în mişcare şi Tramvaiul lui Moş Crăciun.

„Auzind că la Arad sunt cei mai cuminţi copii din lume, Moş Nicolae va veni cu desaga plină de cadouri pentru toţi micuţii care vor participa la festivitatea de pe platoul din faţa Primăriei”, precizează reprezentanţii municipalităţii.

De remarcat, că anul acesta falnicul conifer de aproximativ 20 de metri a fost adus din judeţul Alba şi a ajuns în Arad duminică seara. El a fost amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ iar în cursul zilei de astăzi a început împodobirea lui cu ghirlande luminoase şi globuri colorate, mai arată Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.