Copil de cinci ani, atacat de un câine lăsat nesupravegheat

Copil de cinci ani, atacat de un câine lăsat nesupravegheat

O femeie şi băieţelul acesteia de cinci ani au trăit, luni seara, clipe de groază după ce un câine lăsat nesupravegheat de stăpână l-a atacat pe copil. Disperată mama a apelat numărul de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj de jandarmi. „Luni, 12 mai, în jurul orei 20.15, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona străzii Miron Costin din municipiul Arad. Apelul a fost efectuat de o femeie care a reclamat faptul că în timp ce se afla pe un trotuar împreună cu copilul său, în vârstă de cinci ani, au fost atacaţi de un câine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Jandarmii, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au constatat că Maria E., în vârstă de 63 de ani, se afla în zona respectivă însoţită de patru câini. Unul dintre animale a sărit şi l-a muşcat pe copil de braţ.

„Mama băiatului a fost sfătuită să solicite un consult medical de specialitate iar femeia în vârstă de 63 de ani a fost sancţionată contravenţional cu o amendă de 300 de lei, pentru lăsarea fără supraveghere a animalelor care pot reprezenta pericol pentru persoane”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

  1. o iubitoare de animale 13 mai, 2014, 9:52 pm

    minciuni

    Raspunde
  2. Doamna iubitoare de animale, chiar locuiesc pe Miron Costin si stiu despre ce femeie cu 4 caini se discuta in articolul asta ,era doar o chestiune de timp pana acei caini , care nu sunt de rasa si aveau tot timpul un comportament agresiv sa muste pe cineva! Asa ca imi pare ca esti una dintre vecinele noastre care la randul tau plimbi potai prin cartier si nu strangi CĂCATUL facut de potaia pe spatiile verzi si pe langa locurile de joaca,care si asa sunt cam inexistente in zona asta !

    Raspunde
  3. si eu am caine si sunt iubitor de animale. Am un caine care este destul de agresiv, motiv pt. care nu/l plimb decat in lesa. sunt convins ca daca l/as plimba fara lesa ar musca pe cineva. daca tinem animale trebuie sa fim si responsabili!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.