CORONAVIRUS. Cum trebuie să REACŢIONEZE locatarii de la blocuri

CORONAVIRUS. Cum trebuie să REACŢIONEZE locatarii de la blocuri

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad le transmite locuitorilor de la blocuri măsurile care trebuie luate în asociaţiile de proprietari în vederea gestionării posibilelor situații de infectare cu noul coronavirus.

„Dacă ați avut contact direct cu o persoană confirmată cu COVID-19 sau aveți cunoștință despre orice caz din cadrul condominiului care ar fi putut intra în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus sau ar fi venit dintr-o țară afectată (zona roșie sau zona galbenă) și care nu se află în izolare, contactați autoritățile la linia TELVERDE 0800 800 358 și veți primi instrucțiuni punctuale de urmat”, spune Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

„Între timp, evitați contactul cu alte persoane pe cât posibil”, avertizează preşedintele ULAL Arad, atrăgând atenţia, totodată, că TELVERDE 0800 800 358 este un număr de informare, nu de urgență. „Doar în cazul urgențelor sunați la 112”, precizează Dorina Lupşe.

De remarcat, că numărul TELVERDE 0800 800 358 poate fi afișat de către președinţii asociațiilor de proprietari la avizierele blocurilor, ori transmis prin e-mail sau prin telefon locatarilor pentru a se evita contactul direct între persoane.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.