CORONAVIRUS. Mai mulți POLITICIENI arădeni, în AUTOIZOLARE

CORONAVIRUS. Mai mulți POLITICIENI arădeni, în AUTOIZOLARE

Ludovic Orban a anunțat în cursul acestei zile că mai mulți membri PNL au intrat în autoizolare, din cauza confirmării infectării cu Covid-19 în cazul unui senator liberal.

Printre cei afectați ce această decizie se numără mai mulți politicieni arădeni, care au participat la BEx, unde Vergil Chițac, liberalul infectat cu Covid-19, a fost prezent.

Astfel, Iustin Cionca, președinte al Consiliului Județean Arad, a declarat că este în autoizolare:

Stimați arădeni. Am intrat în auto-izolare la domiciliu, alături de familia mea, și aștept permisiunea oficială, din partea autorităților medicale, de a fi testat pentru depistarea unei eventuale contaminări cu virusul Covid 19. Am luat această măsură ca urmare a faptului că luni am participat la ședința Biroului Permanent Național PNL, unde unul dintre participanți a fost confirmat pozitiv. Voi continua să muncesc de acasă în perioada următoare și să țin legătura cu colegii, pentru rezolvarea problemelor județului. Nu am niciun simptom, dar respect recomandarea de auto-izolare, pentru a elimina orice pericol. Vă doresc tuturor sănătate și vă recomand să respectați măsurile de prevenție, să rămânem cu toții calmi și responsabili!”.

Alți doi membri PNL Arad au confirmat că sunt în autoizolare, Ioan Cristina, senator liberal, Sergiu Bîlcea, vicepreședinte CJA.

De asemenea, Răzvan Cadar, vicepreședinte CJAa declarat pentru Newsar că se află și el în autoizolare la domiciliu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.