CORONAVIRUS. Mesaj IMPORTANT pentru cei care locuiesc la bloc

CORONAVIRUS. Mesaj IMPORTANT pentru cei care locuiesc la bloc

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a anunțat măsurile care trebuie luate în condominii în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, pe durata stării de urgență națională, comitetele executive ale asociațiilor locative și administratorii trebuie să ia măsuri de prevenire a răspândirii noului virus SARS-CoV-2, după cum urmează:

– suspendarea adunărilor generale;

– plata cheltuielor comune doar prin internet în contul bancar al asociației, acolo unde există;

– afişarea la avizier a contul bancar al asociaţiei de proprietari şi solicitați proprietarilor să îl utilizeze pentru plata cotelor lunare de contribuţie la cheltuielile asociaţiei (cu precizarea datelor de identificare a plății: luna pe care o achită datele personale, alte precizări);

– acționarea în regim de urgență acolo unde au loc avarii;

– întreținerea curațeniei în incinta condominiului prin dezinfectarea cu soluții biocide;

– evitarea pe cât posibil a contactului direct între persoane.

„În clădiriile de tip condominu riscul de contaminarea și răspândirea unei epidemii este mult mai mare, raportat la locuințele individuale și este foarte important să se impună reguli stricte cu privire la sănătatea publică”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

De remarcat, că ULAL Arad asigură toate serviciile către asociațiile membre prin internet și prin telefon. Uniunea poate fi contactată la numerele: 0257/285053, 0740/458537, pe adresa de e-mail ulal_arad@yahoo.com sau prin Messenger.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.