CORONAVIRUS. Obligatoriu, asimptomaticii vor fi INTERNAŢI în SPITAL

CORONAVIRUS. Obligatoriu, asimptomaticii vor fi INTERNAŢI în SPITAL

Ministrul Nelu Tătaru a declarat aseară, după discuțiile de la Senat, că asimptomaticii cu teste pozitive la infectarea cu SARS-CoV-2 vor fi internați, iar în maximum 48 de ore vor fi evaluați pentru a se se stabili dacă rămân în spital sau intră în izolare la domiciliu, în funcție de evoluția lor, informează Digi 24.

Totodată, el a spus că minorii ai căror părinți sunt internați din cauza infectării cu coronavirus vor rămâne în grija rudelor de până la gradul patru. „vom avea stare de alertă”.

„Fiecare pacient își va face o evaluare clinică, biologică, paraclinică, radiologică și medicul curant va avea și posibilitatea să-și susțină diagnosticul pe care îl pune la un momentul dat. După maxim 48 de ore, cei asimptomatici pot merge la domiciliu, cu izolare până la 14 zile, dacă mă refer la Covid. Pentru cei simptomatici, în funcție de simptome, se va decide prelungirea internării până la vindecare sau până devine asimptomatic”, a precizat Nelu Tătaru, citat de Digi 24.

În plus, ministrul a reconfirmat faptul că vom avea, în continuare, „stare de alertă”.

  1. Da fie ,izolati’ in regim de urgenta si cei care au fost cercetati de catre DNA in cazurile de mare coruptie si nu s-au recuperat sumele uriase ,deturnate din banii publici.O tara intreaga este „pedepsita”sa rabde diverse privatiuni,sa traiasca la limita(chiar sub limita) saraciei,fara perspective si inca sa mai fie si pusa la punct? Cam mult.

    Raspunde
  2. De ce nu direct un glont in cap la asimptomatici ??? Sunteti nebuni de legat..Internati omul fara nicio simptoma, doar ca testele voastre oricum eronate indica ca omul ii pozitiv. Sa fiti sigur ca va iesi din spital bolnav de ceva. Si cheltuiti o caruta de bani in timp ce omul ar putea sa intre in izolare la domiciliu. Ca in toate tarile CIVILIZATE…… Oriunde te uiti doar sifonari imense de ban public, proiecte si lucrari supraevaluate si platite…. Lumea a 4a ca din a 3a am iesit cand a inceput isteria COVRIG

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.